Make-Up hos Pernilla

150208_hus30_UH01271

Linda ( även Piff kallad av mig numera *S* ) och jag tog våra kameror och susade iväg till en av våra grannstäder..

150208_hus30_UH01272

… träffade ännu fler härliga bloggerskor, här Ninelin…

150208_hus30_UH01276

… som precis som oss andra fotonördar måste föreviga de häftiga hälsoshakerna :)

150208_hus30_UH01278

Vår härliga värdinna Pernilla berättar om sin nya verksamhet som säljare för Forever Livings bra produkter.

150208_hus30_UH01284

Pernilla blir sminkad med Jenny från Forever Living och produkterna verkar superbra!

150208_hus30_UH01286

Japp, det ser jädrans bra ut!

150208_hus30_UH01287

Jag fick också träffa härliga Helena, som var lika varm och trevlig som jag trott :).
Även en av Pernilla väninnor som inte är bloggare var där, också väldigt trevlig.

150208_hus30_UH01297

Även jag fick tvätta bort mitt egenfixade smink och fick halva ansiktet med nya produkter.
Jag fick lära mig att i princip allt jag gör varje dag är helt fel för mig och mina färgtoner :o))

150208_hus30_UH01312

Jag fullkomligt AVSKYR och mår väldigt dåligt av mina hemska påsar under ögonen, och en vacker dag hoppas jag kunna ha pengar nog att göra något åt dem.. men jag får leva med dem tills vidare och här är den nakna sanningen. Men sminkningen blev superfin och nu vet jag att jag ska sminka mig i kalla toner, med silvriga, lika och svarta toner. Coolt!

150208_hus30_UH01324

Jag och supertrevliga värdinnan Pernilla, som jag är så glad att jag fick träffa i verkligheten :)

Det var så  himla roligt att träffa fler bloggerskor ( och icke-bloggerskor ) när man är fotonördig och bloggnördig, för då är det ingen som ryggar tillbaka eller rätar på sig lite extra när stora kameran kommer fram :).
Jag får väl dessutom erkänna att jag som gammal fotograf är lite extra fotonördig så det blev lite kameraprat med inställningar och liknande, och då hör jag nästan huuur nördig jag kan låta.. nästan som en karl som är ihopväxt med sin kamera *S*

Stort TACK, Pernilla, för inbjudan!!
Jag hoppas vi alla ses snart igen.. vem vet om vi inte kan träffas för en middag med massor av tjejsnack till vårkanten.

10 februari, 2015

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Katarina

  9 februari, 2015

  Godmorgon!
  Men åå så roligt det där såg ut!
  Att bli sminkad och få sånna tips kan man ju liksom inte få för många gånger.
  Å bloggträff på det gör ju inte det hela sämre…;)
  Superfina bilder!
  Kram Katarina
  Ja vi får se till å ta den där daten snart..;) Jag har inte hunnit berätta det för Helena än..haha men det kanske du gjorde nu? Hihi…

 2. Svara

  Ekenäsliv

  9 februari, 2015

  å så roligt ni måste haft det!
  Underbart med sminktips:)
  Jag var ju på makeuprådgivning på Parelle förra veckan och med mig hem fick jag ju en lista..
  Jisses, innan jag har råd med alla de produkterna;-)
  Ha nu en fin måndag!
  Kram Anna

 3. Svara

  fru vardag

  9 februari, 2015

  Så mysigt! älskar sminkkvällar, speciellt när någon annan gör det på mig. För jag får aldrig till de så som de gör. Jag kan alla trick men på något sätt blir det aldrig lika bra. Så roligt att få se er allihopa på bild:)! Och du Ulrica, du är jätte välkommen hit! Du kan få bestämma vart vi ska sitta:)! ha en fin vecka kram

 4. Svara

  Sabina

  9 februari, 2015

  Hej!
  Så fina ni alla var! Kul med sminktips och så många härliga produkter att bekanta sig med. Bloggträff är alltid kul och domdär hälsodrinkarna hade jag gärna velat smaka.

  Kram Sabina

 5. Svara

  Inredning & Guldkanter

  10 februari, 2015

  Åh vilket fint inlägg du gjort! Och tack för att du kom så himla mysigt att träffa dig IRL och en middag på vårkanten ser jag fram emot! Se så himla snygg du blev med sminkningen ur fin bild på dig på sista bilden med mig. Fin innan också men det var verkligen dina färger. Lite roligt där vi står med halva ansiktet sminkat:) Kramar Pernilla

LEAVE A COMMENT