Lite nytt bland körsbärsblommorna

160426_hus30_fotograf_ulrica_hallen_kungstradgarden_stockholm_korsbarstrad_veromoda_kappa_trenchcoat-6694

Top Lindex

Kjol H&M

Kappa Vero Moda

Halsband Edblad

160426_hus30_fotograf_ulrica_hallen_kungstradgarden_stockholm_korsbarstrad_veromoda_kappa_trenchcoat-6702

 

160426_hus30_fotograf_ulrica_hallen_kungstradgarden_stockholm_korsbarstrad_veromoda_kappa_trenchcoat-6712

 

160426_hus30_fotograf_ulrica_hallen_kungstradgarden_stockholm_korsbarstrad_veromoda_kappa_trenchcoat-6706

Titta, titta.. jag hann hälsa på hos de vackra körsbärsträden i Kungsträdgården innan de vissnade bort helt och hållet. Man blir så glad av dem tycker jag :-)

Linda var snäll och tog några bilder på mig när jag stod lutad mot trädet och solade i den lilla sol som lyste! När jag ändå fick bilder så kan jag passa på ( helt osponsrat ) att tipsa om min vårtrenchcoat som jag köpte på Zalando. Den kommer ifrån Vero Moda och trots att jag är ganska kort så blev den inte för lång på mig. Den kändes mjuk och lätt och kommer passa utmärkt över klänningarna i vår!

Jag hoppas att just DU får en jättemysig valborgsmässoafton.
Gå inte för nära elden.