Ibland går det käpprätt åt..

160117_skogspromenad_hus30_fujixt1_1

160117_skogspromenad_hus30_fujixt1_2

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Idag var jag bara tvungen att dra på mig varma kläder och bege mig ut med kameran. Min tanke var absolut inte att ta någon selfie, utan jag siktade in mig på naturen, snön och solen.. men när jag ställde kameran på stativet ner mot vägen så var jag bara tvungen.. att misslyckas totalt :-))

Jag vågade inte använda remote-appen till kameran ifrån mobilen för den suger batteri som fasiken och jag hade bara ett batteri med mig då det andra var helt urladdat och det tredje är beställt och på väg.. så jag gjorde ett halvhjärtat försök med att sätta kameran i självutlösar-mode. Att få den att fokusera på mig gick ju sådär kan man säga, men jag hade ganska kul ändå när jag dansade runt på vägen för mig själv.

Knasigt? Ja, i mångas ögon är det säkert det, men vet ni.. det struntar jag i, för jag älskar att fota och bloggar så gärna för de som vill se.

Nu ska jag sätta mig och titta på de riktiga bilderna ifrån min vandring, för jag hoppas att jag har i alla fall nån liten pärla där.