I det vackra vita huset
“Inlägget innehåller reklamlänk till Åhlens”

Igår morse åkte jag till Helena för att göra det stora jobbet med att flytta hennes blogg till WordPress ifrån blogg.se. Efter en liten stund kom även Katarina över och jobbade med oss, eller som hon själv skriver så pladdrade hon mest och det är ju det allra bästa med att åka iväg och träffa goa vänner.. att det tjattras konstant :-).

Ser ni vilket underbart hus hon bor i, Helena alltså. Och hennes dotter och lilla godingen Doris, som gärna ville hälsa på i min väska! Jag funderade på att sno med henne hem och säga till Micke att jag köpt en liten fransk bulldog *fniss*

Medan Katarina bloggade och tjattrade och jag jobbade så fixade Helena fram en supersmaskig tacogratäng med grönsallad. Så fräscht och supergott!! Jag är allt lite avundsjuk på de där vita Mateus-tallrikarna för dom är så jädrans stilrent snygga!

Eftersom jag ju faktiskt var där för att jobba så blev det inte så mycket fotande i Helenas underbara hus men några snabba bilder fick jag allt. Den där ljusstaken på bordet har jag sett förut men inte riktigt känt att den lockat mig, men nu av någon anledning så föll jag som en fura. Jag tror att jag gillade att den stod helt ensam på bordet och liksom fick all fokus.

Jag gillade verkligen inredningen och de små detaljerna här och där och jag kände att där skulle jag trivas stort. Jag tog dessutom med mig lite inspiration till vårt nya hus på landet.

En mysig söndag tog slut på tok för fort och nu är det en ny vecka med totalt fullspäckad kalender, det är bara att spotta i nävarna och hänga med. Om jag bara ändå kunde sova på nätterna också, då vore allt toppen..