I Borgvattnet för Laxton

Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris

För en tid sedan var jag på familjetripp genom Sverige och en förmiddag spenderades i Borgvattnet, där det sägs spöka så fruktansvärt mycket. Jag har skrivit om själva gården i ett tidigare inlägg, och det som hände sen var riktigt kul :-)

Den här boken handlar om två bröder från Kiruna som i barndomen upplevde en familjetragedi, och de började söka efter svar på den oerhörda gåtan – vad händer efter döden? 

Spökjägarna LaxTon Ghost Sweden har hundratusentals följare på nätet och miljontals har sett deras makalöst spännande filmer, varav flera har gjorts med den populära YouTube-duon Jocke och Jonna. De besöker hemsökta hus, slott och gårdar och försöker med hjälp av avancerad teknik registrera aktivitet och budskap från andra sidan. Det de får fram är både häpnadsväckande och hårresande. Här får vi följa med bröderna till de platser som ruvar på de största hemligheterna och ta del av deras mest fascinerande fynd. Finns det en värld bortom döden, en bortomvärldslig existens?

Källa: Adlibris

Det visade sig nämligen att LaxTon spökjägare fick syn på mina bilder och kontaktade mig då de höll på att skriva en bok om Borgvattnet. De ville ha mina bilder både som bokomslag och inne i boken. När jag nämnde det för Denise och Thomas (våra barn) så blev de eld och lågor då de följt deras spökvandringar på Youtube i flera år, så jag började fundera på hur jag skulle föreslå ett samarbete.

Självklart ville jag göra det samarbetet, och istället för att ta betalt i pengar så har våra barn fått en varsin valfri spökvandring som de ska få åka iväg på och alla vi tre får gå på en valfri föreläsning av LaxTon. Superskoj. Jag hade såklart kunnat sälja bilderna och få betalt i pengar men jag själv valde att göra det här för Denise och Thomas.

Boken finns på Adlibris och jag har inte själv läst den ännu men så fort jag får kopian som jag blev lovad så ska jag läsa :-). Det enda tråkiga i hela historien är att Bonnier som gav ut boken glömde skriva in mig som fotograf i boken vilket jag fick veta när boken redan var utgiven. Riktigt riktigt besviken blev jag faktiskt!!