Hur vackert kan det bli?

161110_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_vinter_snoflinga_naturfoto_advent-3338

I morse när jag åkte till jobbet så såg det ut så här utanför fönstret och jag var tvungen att stanna bilen vid vägkanten och ta en bild. Helt magiskt vackert. Det kan vara bra med något vackert och lite positiva vibbar när det mesta som pratats om de senaste dagarna är snökaoset i landet och Trump’s presidentseger i USA.

161110_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_vinter_snoflinga_naturfoto_advent-3343

När jag åkte hem från jobbet så såg det ut så här.. inte mindre vackert än i morse, bara lite mörkare. Det är inte mycket som slår ett vinterlandskap med lite dimslöjor..

Jag och Micke tog en kylig långpromenad och pratade om ditt och datt, även om han tyckte att jag var lite tystlåten för att jag hade dragit upp jackan ända upp till nästippen :-). Han som pendlar till Stockholm delar inte riktigt min barnsliga förtjusning över vintern som hänger tungt i träden och snöflingorna som dalar ner i dimman. Han ser mest trafikkaos, bilköer och förseningar. Jag skattar mig lycklig som jobbar bara några kilometer hemifrån och som har det väldigt friktionsfritt på vägen till kontoret.

Ha en mysig torsdagkväll. Nu kryper vi ner i soffhörnet med två kurrande kissemissar och ett par avsnitt av serien Reign.