Hmm..

150928_superblodmane_hus30

Jag, som så många andra, släpade mig ur sängen 04.15 i morse för att se den fantastiska blodmånen, och jag hade hoppats hitta den om jag bara gick utanför dörren, men jag fick lov att ta bilen en bit utanför villaområdena för att se den, så det blev en lång och lite annorlunda morgonrutin i morse :-)

När jag äntligen fick se den så hade klockan blivit lite för mycket och molnen drog in över himlen så månen var inte så megastor och inte så blodröd men jag hann se den i alla fall innan den försvann helt till förmån för morgonsolen.

Måndag kväll och idag har jag haft riktigt kul på jobbet, vi har skrattat så tårarna runnit och jag har tankat mycket energi! Nu har jag precis betalat räkningarna här hemma, månadens magvärk är överstökad för denna gång, och det är dags att göra det där vanliga.. laga mat, skjutsa sonen till träning osv.. så jag ville bara egentligen titta in och önska er en trevlig måndagkväll.

OCH.. berätta att i morgon presenteras vinnaren av de fina ljusstakarna!!

1 oktober, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  28 september, 2015

  Men du fick ju till en riktigt cool bild i alla fall. Jag valde att sova. Dottern ställde klockan, men vaknade inte, haha. Så kan det också gå.

  Du låter glad! Härligt!

  Kram Lena

 2. Svara

  mittgodastefinaste

  28 september, 2015

  Att skratta så tårara rinner på jobbet! Det gillar jag, det behövs ibland, eller hur!

  Kram Jenny

 3. Svara

  Sara Vennström

  29 september, 2015

  Jättefin bild!! Önskar jag hade orkat ta mig ut… 😊

LEAVE A COMMENT