Hej hej soliga lördag

150515_frukost_hus30_UH0_2806

När vi var i Chicago så åt jag en riktigt god och mättande frukost. Nu när vi kom hem så tänkte jag försöka fortsätta med det istället för att äta mackor som bara gör min mage i uppror :)

Grekisk youghurt, honung med jordgubbsarom och färska jordgubbar.

MUMS!

Jag hoppas ni alla får en mysig lördag. Jag sitter just nu och laddar upp en mängd kundfoton för framkallning, sen ska jag ge mig på en fotopromenad i solskenet för att genomföra en fotoutmaning ifrån Christina Greve‘s Mastermind Class.

14 maj, 2015

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Mian på Finaste mattan

  16 maj, 2015

  Söt mugg! : ) Ha en fin dag!

 2. Svara

  Ekenäsliv

  16 maj, 2015

  Mmm så gott det låter!
  Jag har med en känslig mage och jag märker att utesluter jag gluten o laktos så är magen så mycket lugnare… Ett meck ibland när man ska äta, men så himla mycket skönare än en mage som revolterar vilt..!
  Ha en fin fotolördag:)
  Kram Anna

 3. Svara

  anette

  16 maj, 2015

  Mmmm det där låter ju riktigt gott. Jag borde också sluta med mackor. Kram Anette

 4. Svara

  jannice lindell

  17 maj, 2015

  Så härlig frukost! Verkar fräsch och god… mättande också=)

 5. Svara

  Hem & Trevligheter

  17 maj, 2015

  Ha, ha! Först år vi amerikanska pannkakor till frukost både fredag och lördag sen idag åt vi grekisk yoghurt fast med lönnsirap. Var ska detta sluta? :)

  Kram Linda

LEAVE A COMMENT