Du måste besöka Isle of Skye i Skottland (del 4)

Att åka över till ön Isle of Skye är bland det bästa jag gjort. Det kändes som en ö som var tagen ur en saga.

Ser ni det ensamma trädet på klippan på andra sidan sjön? Såna vackra små detaljer finns överallt, helt oemotståndliga.

 

 

 

När vi åkte över till Isle of Skye så stannade vi till i den lilla staden Portree, en stad som kändes som den var tagen ur en film eller saga. På Skye bodde vi på ett slott över en natt, men tyvärr så har jag inga bilder kvar därifrån och jag läste att de slutat med hotellverksamhet nu så jag skriver inget mer om det här.

På Skye var vi även på whiskyprovning på Talisker-destilleriet, något som uppskattades av de flesta i familjen utom jag, för jag kan verkligen inte förstå tjusningen av whisky :-)

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  20 mars, 2017

  Jag har länge velat åka till Skottland, just för att dricka wirre. Sen har jag ju vetat att det varit vackert, men så här vackert som du har visat har jag aldrig sett. Det ser verkligen helt fantastiskt ut ju! Så nu vill jag dit ännu mera!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   18 april, 2017

   Åk, åk, åk :-).. det är magiskt!!
   KRAM

 2. Svara

  Katta - Bucketlife

  23 mars, 2017

  Ojojoj, vilken otrolig plats! Mitt ex har varit där och han har pratat så lyriskt om den platsen! Vi var till Islay för några år sedan, men hann aldrig till Isle of Skye då. Islay var i sig fantastiskt, i ett vindpiskat februari-mode! Vi gick på alla destillerierna där, Ardbeg, Laphroaig och gänget. Så häftigt!

  • Svara

   Ulrica

   18 april, 2017

   Ja, det är så galet läckert!!

LEAVE A COMMENT