Gravidfotografering i sommarljuset

Igår hade jag förmånen att fotografera min kusin Tobias och hans Emelie. De väntar sitt första gemensamma barn nu i höst. Ser ni magin de utstrålar?!

Emelie hade sedan tidigare två barn som nu hör ihop med Tobias som om de vore hans egna. Det var så himla fint att se den närhet och familjekänsla de alla utstrålade!!

Emelie ville fotograferas i vetefälten innan de skördades för hösten så den här fotograferingen gjordes lite tidigare i graviditeten än jag normalt brukar göra, men det gick så bra och magen syntes så klart på bilderna :-).

Och nu ska jag ju erkänna att jag är usel på att ha visat mina egna bröllopsbilder men det är faktiskt min brudklänning som Emelie lånat här på bilderna. Visst passade den väl helt utmärkt även för det ändamålet?!

På slutet var vi lite elaka mot Emelie och satte henne i skogsbacken bakom deras hus (där vi för övrigt bodde i ett av husen på den gården när vår dotter var nyfödd) bland alla myrorna. Men hur magiskt blev inte det!!!

Stort TACK för att jag fick föreviga den vackra magen och hela goa familjen ❤️