God Jul & Gott Nytt År

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År vill jag önska alla mina fina läsare!

Den senaste 1,5 veckan har jag legat sjuk i influensa och det gör mig så oändligt ledsen för just julmånaden är den tiden på året som jag tycker nästan allra bäst om. Jag vill vara ute i naturen, jag vill gå ut på café och dricka varm choklad, jag vill umgås med nära och kära, jag vill sitta i soffhörnet och läsa en bok.. ja, jag vill mycket men absolut inte ligga med feber och ha ont i halsen. Så ja, för en gångs skull så tycker jag ruskigt synd om mig själv. När Micke kom hem i torsdags kväll från Norge så hade han samma elände med sig hem så nu är det total sjukstuga här hemma.

Ikväll kommer våra barn hem och Denise har kokat gröt och bakat bröd till oss så vi ändå får lite av en uppesittarkväll, även om det blir med otvättat hår, i pyjamas och med skrovlig röst. Thomas kommer med godis och julmust att bedöva bakterierna med. Tack och lov för våra underbara kids.

Tidigare idag kom mina föräldrar med julskinka, en tradition sedan många år. Vi kokade oss lite kaffe och te och provsmakade såklart, och den var precis så där god som alltid. MUMS! Så HÄR såg skinkan ut 2016 och så HÄR 2014 :-)

I morgon så blir det lugnt firande hos mina föräldrar, men jag håller hoppet och ambitionen högt för jag vill så gärna göra en julaftonsvlogg och i alla fall få några fina bilder så kamerabatterierna ligger på laddning.

Hur firar du din jul? Med nära och kära, för dig själv eller inte alls? Berätta gärna, jag tycker att det är så intressant att höra. Det finns inga rätt och fel i julfirande och jag hoppas att just du inte har dåligt samvete eller stressar för mycket i juletider.