Dan för dan och fjärde advent

Dan före dan som idag sammanfaller med fjärde advent. Vilken perfekt söndag!

 

Redan 4:e advent?!

Vår söndag började med en stor kopp te och en skinkmacka. Det är sen gammalt att min pappa kokar och griljerar en julskinka till oss som vi alltid får strax före julafton. Jag som nästan inte äter kött för huvudtaget gör ett undantag för den här skinkan för den är suveränt god. Inte en gnutta fett och så torr att den rasar sönder.. helt perfekt i mina ögon :-).

Jag har pratat om den här skinkan tidigare här i bloggen. Så HÄR såg skinkan ut 2017, så HÄR 2016 och så HÄR 2014 :-)

Igår var vi hos Marika, Anders och barnen på julmiddag och med oss hem fick vi jättefina julklappar. Så himla trevligt! Ikväll ska vi till Denise och Adam på uppesittarkväll med halva släkten. Det blir mysigt!! Vi var även bjudna till goda vänner i kväll, och även om vi inte kan klona oss så är jag oändligt tacksam för att vi har vänner som tänker på oss.

Men nu ska jag låta julefriden sänka sig fullt ut, krypa ner under filten i soffhörnet med Micke som slumrar, och titta på en julfilm. Det är väl så det ska vara på dan före dan.. lugn och ro. Jag hoppas att även just DU får lite julefrid idag!