Foto v.4 : I min låda

150123_iminlada_hus30_UH00923

 

150123_iminlada_hus30_UH00925

 

150123_iminlada_hus30_UH00927

 

150123_iminlada_hus30_UH00928

I min låda

Nikon D800 : Nikon AF-S 50mm/1.4 G

Denna vecka är temat I MIN LÅDA och jisses, vad jag letade efter någon låda här hemma som innehöll något annat än bara skräp :).

Fräscha doftljus finns det alltid plats för här hemma och när vi var på konferens i höstas så köpte jag ett doftljus ifrån Edblad.
Det flyttar lite på sig, ibland står det i vardagsrummet tillsammans med våra vintriga renar och ibland ( oftast ) så står det på badrumshyllan och doftar fräscht när vi får gäster eller bara vill ligga i ett varmt bad.

Vill du vara med i utmaningen så klicka HÄR för att läsa mer!

——————————————————————-

Idag är det äntligen FREDAG och helg.

I morgon kväll ska vi äta god middag och bowla tillsammans med en kollega som snart lämnar oss för nya äventyr. Det ska bli jättemysigt och kul!

Vad händer hos er i helgen? Tell me :).

PS! Nu tror jag att det är vinter i hela landet, så jag utmanar de som vill att fånga en riktigt härlig vinterbild och visa upp. Om du gör det i din blogg så skriv gärna länken här hos mig så jag inte missar!!