För ett bättre jag – v.22

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

148. Vad är det som motiverar dig?

Just nu tror jag att jag börjar få lite åldersnoja faktiskt och det som motiverar mig nu är att jag vill hinna med att göra allt jag vill innan jag inte längre klarar av det.

149. Hur beskriver du din förmåga att förvalta din tid?

Ja, den förmågan har jag nog inte riktigt utan jag bara hänger med och ser dagarna flyga förbi men fyller dem med meningsfulla saker så det känns bra ändå.

150. Vad är viktigast, vinna eller delta?

Alltså viktigast är ju såklart att delta men jag skulle inte heller vara den som säger att jag deltar i spel, tävlingar eller liknande utan en tanke på att vinna :-)

151. Hur hanterar du grupptryck?

Nu är ju inte jag så ung längre så grupptryck vet jag inte ens om jag känner av längre, men nog kan jag stå emot om jag inte vill göra det som föreslås.

152. Äter du middag vid matsalsbordet eller vid soffbordet samtidigt som du tittar på TV?

I princip alltid framför teven, som värsta tonåringen :-). Jag SKA bli bättre på att åtminstone duka fram på bordet när jag och Micke äter tillsammans, för det är mysigare. Men å andra sidan så trivs vi bra att sitta nära i soffan och äta ihop också.

153. Hur är din förmåga att hantera stress?

Fysisk stress har jag inga som helst problem med, är högst stresstålig och kan jobba hårt med massor av saker samtidigt utan att krascha. Psykisk stress tar ner mig totalt istället.

154. När senast visualiserade du att du uppfyllt dina drömmar?

Alltså vissa frågor är så svåra att sätta ord på svaren till. Jag är just nu ganska tillfreds med livet så de drömmar jag har känns inte rimliga för mig just nu så näe, jag tänker inte alls på dem för närvarande. Den enda dröm jag har just nu är att få åka iväg med husvagnen och “bara vara” och det ska vi nog få till inom kort :-).

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  3 juni, 2019

  Mm, eller hur. Psykisk stress är inte att leka med!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Nej, den är ju inte det :(. KRAM

LEAVE A COMMENT