För ett bättre jag – v.19

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

127. Tycker du att pauser är för lata människor?

Absolut inte, det är bland det mest korkade jag har hört. Att ta en paus är extremt viktigt, hur lite man än må tycka själv att det är nödvändigt. Att höra kollegor säga “jag har inte tid, jag måste jobba” när jag frågar om dom vill ta en fikapaus gör att nackhåren reser sig på mig. Det är en hygienfaktor att ta en paus och ladda batterierna!

128. Beskriv ditt drömliv?

Jag är inte direkt så att jag går omkring och är missnöjd med mitt liv och längtar efter någon form av drömliv, men det finns kanske små saker som jag skulle kunna tänka mig att förändra, som lite mer pengar på banken kanske, lite mer skog utanför sovrumsfönstret och så.. men njae, jag har aldrig funderat på hur ett drömliv skulle kunna vara så jag vet inte.

129. Berätta om ett event du kommer att minnas för evigt?

Alla event jag varit på kommer jag att minnas för evigt, men ett som etsat sig fast hårt är min sambos 30-årsfest som vi hade för ett gäng år sedan. Det var en rejäl fest och vi hade så jäkla roligt. Det är en fest som flera av våra vänner pratar om än idag.

130. Vilken är din favoritårstid?

Jag gillar alla våra årstider och det de för med sig. På våren är det härligt att få se vårblommorna komma och fåglarna kvittra. På sommaren gillar jag att kunna ligga på badstranden och alla långa ljusa kvällar. När hösten kommer så kryper jag upp i soffan och njuter av alla härliga TV-serier, varma koppar te och mys och när vintern kommer så njuter jag av skidåkning, grillning på fjället och en härlig julgran. Om jag absolut absolut måste välja en årstid så gillar jag nog hösten allra bäst. Eller våren.. eller?!

131. Hur regelbundet tar du ett riktigt djupt andetag?

Oj, det är nog inget jag någonsin funderat på. Typ när jag behöver skulle jag nog säga.

132. Nämn ett roligt fakta om dig själv?

Ett roligt fakta?! Om det är så himla roligt vet jag inte men mina tre mittersta tår är till en tredjedel ihopväxta. Det är så lite så att man inte märker det om man inte vet, men när man vet så kan man gott skratta åt mina konstiga tår.

133. Vem inspirerade dig mest i din barndom?

Min morfar var en person som jag alltid såg upp till och försökte vara så nära som möjligt så jag får nog säga det.