För ett bättre jag – v.17

Inlägget innehåller reklamlänkar till Adidas

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa:Debbieinshape.com

Det bästa sättet att fundera på är i skogen, och jag är så oändligt glad över mina löparskor från Adidas som jag blev tipsad av en PT om. De är perfekta på mina ömma fötter!!

113. När du går och lägger dig, hur snabbt somnar du?

När jag väl bestämt mig för att jag ska sova, så kan jag somna på en sekund i princip. Jag sover ganska få timmar per natt men har inga som helst problem att sova i vilket läge som helst, i vilket oväsen som helst eller om det är ljust eller mörkt.. jag kan sova exakt var som helst och hur enkelt som helst, men jag kräver väldigt lite sömn för att fungera.

114. Vilken dålig egenskap måste du radera för att nå dit du vill?

Min dåliga självkänsla.

115. Har du någonsin varit deprimerad?

Nej, det har jag varit förskonad ifrån.

116. Hur ser din mest idealiska dag ut?

Det är ju himla svårt att säga för det varierar så mycket och jag är nog ganska nöjd om en dag innebär att jag vaknar pigg, har ett trivsamt jobb att gå till, kunna åka hem och ha mat på bordet och en familj som finns tillgänglig. Jag är en utflykts-junkie men på samma sätt väldigt enkel.

117. Något som du åstadkommit som gör dig stolt över dig själv?

Mina barn såklart, det är ju det allra största här i livet. Att skapa två underbara barn som nu när de är vuxna bevisar att jag gjort något riktigt bra, det är en ynnest och något jag verkligen är stolt över.

118. Vilket är ditt livs mission?

Att må bra, ha en välmående familj och vänner och att kunna göra något av det jag älskar.

119. Hur skulle du beskriva din alarmklocka?

En iPhone med ett lugnt vågskvalp har jag, men vaknar nästan alltid innan den hinner börja ringa :-). Skulle jag ha sovit så djupt att jag verkligen väcks av väckarklockan så blir jag ofta livrädd och hjärtat hoppar upp i halsgropen.