För ett bättre jag – v.16

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

106. Vad är det primära som gör att du kliver ur sängen varje dag?

Oj, vilken svår fråga. Det är ju inte bara en sak utan ett helt paket av saker som gör att jag kliver upp, men om jag måste säga en primär sak så är det för att jag inte klarar av att ligga kvar i sängen när jag vaknat. Jag har extremt svårt att somna om, ligga och dra mig, sova ut och allt som många andra njuter mycket av. Micke sparkar i princip ur mig ur sängen på helgmorgnarna så han får sova ifred, utan mig som stör :-))

107. Nämn något du är tacksam för?

Förutom det uppenbara som är min familj och mina närmaste vänner så är jag tacksam för att jag uppskattas för det jag kan. Jag är också tacksam för att jag mår bra och har det bra.

108. Vilken färg representerar din nuvarande sinnesstämning?

Gul. Det kan vara för att jag precis varit och handlat det största påskägget som gick att hitta med typ 10 kg godis i till vårt kontor på jobbet och att det just nu hägrar påskpynt överallt.. fast egentligen så är gult också min favoritfärg och just nu mår jag väldigt bra så jag känner mig ganska gul. Det är fint.

109. När mediterade du senast?

Det var jättelänge sedan. Jag gick ofta på något som kallas gudinnemingel, hos min vän Carola, och det var alltid meditation i början. Jag har extremt svårt att landa i det visuella en meditation innebär, och föreställa sig det som beskrivs, så antingen så får jag inte ut något alls eller så somnar jag som en stock på två sekunder och missar hela tillfället. Jag skulle vilja träna på både yoga och mediation för jag tror att det är jättehärligt när man väl kan det.

110. Vilken är din mest spektakulära och läskigaste dröm?

Det var en ganska medioker dröm ändå, men någon som jag minns än idag för den återkom under många många gånger när jag var yngre. Det var att jag vaknade av att det kom en röd tråd på väggen, först var den helt rak och sen på slutet så blev det totalt kaos och trådarna blev till ett olösligt “nystan” och det låter nog ganska töntigt men jag minns att jag alltid vaknade helt kallsvettig efter att drömt den där drömmen.

111. Vilket är ditt favoritcitat?

Ett som jag skapade själv, inspirerad av något som jag inte riktigt minns nu, men som lyder “Bättre att för evigt försöka än att en gång för alla ge upp”.

112. Sandaletter eller sneakers?

Sneakers!! Jag älskar sandaletter också men sneakers ligger mig varmast om hjärtat, helt klart. Sneakers funkar till precis allt och jag har i många många år sagt att den dag jag gifter mig så vill jag ha Converse till min klänning :-)