För ett bättre jag – v.15

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

99. Vilket är ditt absoluta fokus idag?

Mitt absoluta fokus idag är att ha en energigivande dag. Jag har en plan för dagen och om den hålls till minst 50% så är jag jättenöjd.

100. Vilket arv vill du lämna efter dig?

Jag vill att de som minns mig efter min bortgång ska känna att jag peppade dem till att vara glada, inkluderande och omtänksamma om sina nära och kära.

101. Ett bra råd till en yngre version av dig?

Våga vara lite mer rak på sak, lite mer ego och följ din dröm.

102. Hur gör du intryck på andra till vardags?

Jag har absolut ingen aning om det. Självklart hoppas jag väl att jag kanske gör någon form av positivt intryck på de jag umgås med till vardags men det är himla svårt att svara på.

103. Vilken är din favorit-kroppsdel och varför?

Hm.. jag får nog erkänna att jag måste jobba på det här med “self-love” för jag kom inte på nåt.

104. Är du någons förebild?

Jag tror att min dotter har mig som en hyfsad förebild. Hon lyssnar gärna på mina råd, det vet jag :-)

105. Vilken sång sjöng du senast i duschen?

Jag duschar så sällan, så det minns jag inte. Jag badar i vårt badkar desto oftare, och då har jag ganska hett vatten och läser antingen en bok, tittar på Youtube eller somnar så helt ärligt minns jag inte när jag ens senast nynnade på nåt i vare sig dusch eller bad.