För ett bättre jag – v.14

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

92. Nämn en av dina kunskaper som du vill lära ut till andra?

Att vara inkluderande mot andra människor. Att tänka “ju fler, desto roligare” och att dela med sig av kunskap och erfarenheter.

93. Prokrastinerar du regelbundet?

Här borde jag ju svara nej och verka duktig, men oh jaaa, det gör jag. Men jag tränar konstant på att lägga av med det och jag känner nog att jag blir bättre och bättre. ToDo-listan checkas av regelbundet och även om jag int alltid blir klar med uppgiften förrän sent så börjar jag i princip direkt. Jag inser att jag mår bättre av att inte prokrastinera, men det gissar jag att väldigt många håller med mig om så det är nog bara normalt.

94. Sover du mer eller mindre på helgerna?

På nätterna sover jag precis lika mycket eller lite som på vardagarna. Det som kan skilja sig på helgerna är att jag tycker att det är jätteskönt att “sova middag” på eftermiddagen. Då kryper jag gärna upp i soffhörnet med en filt över mig och sover gott en timme eller så.

95. Vad är din “super power”?

Hmm.. jag kan nog inte direkt påstå att jag har någon super-power. Jag är nog typ ganska normalt bra på det jag gör dagligen :-)

96. När skrev du senast ner dina tankar om tacksamhet?

OJ, jag har nog kanske aldrig skrivit ner dem i ord på det sättet och har jag gjort det, vilket man ju såklart borde, så är det så pass länge sedan att jag glömt bort det.

97. E-post eller telefonsamtal?

E-post. Jag är ingen telefonsamtalsmänniska. Jag är inte rädd för att prata i telefon utan gör det utan problem om jag behöver, men att sitta och “chatta” i telefonen gör jag bara med mina föräldrar ibland, eller med Micke såklart, och med barnen om det är något speciellt, men mest körs det sms och messenger.

98. Hur känns det när du inte kan checka av allt på din todo-lista?

Jag blir ju extremt sällan uppjagad eller stressad, utan behövs det så drar jag i en extra växel och kör på tills jag är klar, men jag är en latmask i grunden och tar tag i saker när jag verkligen måste och då kan jag känna lite irritation på mig själv över varför jag inte gjorde några av punkterna redan igår när jag hade tid för att ha färre saker att göra idag. Men för det allra mesta så bekommer det mig inte alls utan jag inser att i princip allt går att göra en annan dag.