För ett bättre jag – v.13

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

85. Är minimalism något för dig?

Både ja och nej. Jag skulle nog önska att jag var mer minimalistisk och jag strävar åt det hållet men jag är inte där än.

86. Hur skulle dina nära beskriva dig?

Oj, en lite halvgalen men generös och omtänksam tjej som alltid är upptagen med någonting. Säkert lite jobbig eftersom jag alltid vill fota och filma saker vi gör.

87. Hur känns det att stå och prata inför en stor publik?

Det har jag inga problem med, så länge jag vet vad jag förväntas prata om.

88. Vad ser du när du tittar dig i spegeln?

En medelålders väldigt ungdomlig tant som skulle behöva gå ner några kilo för att känna sig nöjd, ganska vardagligt men helt OK utseende. Jag ser också en ganska glad och skön tjej som njuter av livet, trivs med tillvaron och har det bra.

89. Är glaset halvtomt eller halvfullt?

Helt ärligt så har jag lite svårt för såna här associationer så jag var tvungen att googla på begreppet. Jag tänker lite mer praktiskt att om glaset är halvfullt eller halvtomt är liksom samma sak, men jag förstår att det är ett begrepp som används i en helt annan kontext och då var jag tvungen att kolla upp var jag passar in bäst.. och jag är nog mittemellan faktiskt. Jag är nog rent spontant en optimist men har ibland lätt att måla fan på väggen, men pessimist är jag absolut inte.. så då är alltså glaset lite mer halvfullt i min värld.

90. Vad är det allra första du gör när du vaknar på morgonen?

Om väckarklockan vaknar före mig så stänger jag av den, sen gör jag det som alla säger att man inte ska.. slökollar sociala medier och mejlen i telefonen medan jag sträcker på mig.

91. Har du lätt eller svårt för att uttrycka dina känslor?

Nej, det har jag nog inte men jag har ibland svårt att uttrycka det till den det kan beröra så då håller jag det inom mig eller använder mina närmaste som bollplank.