Fick vatten upp till knäna

vass i svenskt tenn dagg vas

När jag var hos Ackes på inspirationskväll, och även hemma hos Lena på myskväll, så blev jag sugen på att sätta lite natur i vaserna här hemma. Det är ju så synd att vaserna står tomma för jag har helt enkelt inte råd att köpa snittblommor varje vecka, så dessa strån är ju perfekt att hämta in.

vass i svenskt tenn dagg vas

Sagt och gjort, jag åkte ner till hamnområdet och gick ut på de torkade grästuvorna för att plocka lite vass. Det har blåst rätt rejält sista tiden och här nere vajade vassen rejält så det var inte så lätt att komma åt de som var stora och fina. Jag gick längre och längre ut och hoppade på tuvorna, men rätt som det var så klev jag ner mellan tuvorna och fick vatten upp till knäna. Inte så himla mysigt, och jag blev allt lite småskraj att jag skulle kliva ner längre så jag hoppade snabbt tillbaka till bilen.

Jag hade då hunnit få ihop en liten bukett, så jag åkte hem och satte dem i vår fina vas. Om ni tycker att det ser tomt ut runtomkring vasen så stämmer det ordentligt. Jag har inte ännu lyckats komma på hur vi ska ha det i nya köket, vad vi ska ha på väggarna, var och vilken typ av belysning vi ska ha osv.. så just nu får det vara väldigt minimalistiskt.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Zilia Ving - från kråkbo till drömhus

  2 april, 2019

  Åh, så väldigt fint alltsammans! Tapeten!!! Vasen och vassen. <3

  • Svara

   Ulrica

   12 april, 2019

   Tack snälla du <3

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  2 april, 2019

  Åh nej! Det som är så äckligt vatten där! Men resultatet blev ju fint i alla fall!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   12 april, 2019

   Ja, det var skitäckligt rent ut sagt :(. KRAM

LEAVE A COMMENT