Ackes bjuder på inspiration

Igår kväll var jag VIP-inbjuden till Ackes Färgcenter då de skulle ha en inspirationskväll.

asplunds blomsterhandel
interflora enköping
asplunds blomsterhandel
interflora enköping

Blombindning av Marie

Marie ifrån Asplunds blomsterhandel var på plats och band helt enastående buketter. Det fanns även jättefina buketter att köpa och ta med hem till helgen.

Marie hade som plan att själv lyssna lite på andra inslag under kvällen men var glatt överhopad hela tiden av kunder :-). Hon kunde dock berätta att en stor trend som kommer mer och mer är torkade blommor, och viljan att köpa svenskodlade blommor blir bara större och större vilket är roligt.

Är det kanske nu man borde ha sparat de gamla eternellerna från det glada 90-talet?

Min väninna Linda är den som varit ansvarig för kvällens event och skötte det hela med glans! Vi har lite löst pratat om ett samarbete längre fram i vår och jag vet exakt vad jag vill göra så jag ska presentera ett förslag för henne så kan jag bara hålla tummarna sen :-).

Stort TACK, Linda, för inbjudan!!

nathalie babes in boyland workshop

En riktig babe var på plats

Goa Nathalie från Babes in boyland kom och hade både föreläsning och workshop med oss. Så himla mysigt att träffas igen.

Vi fick veta även av Nathalie att torkade växter är hett framöver, hållbarhetstrenden tar fram detta. Vi fick också veta att 90-talet är på väg tillbaka med starka färger, och blandade mönster. Jag tror dock att jag håller mig borta från våra gamla plommonrosa väggar i vardagsrummet, med fruktmönstrade bårder.. huga :-)).

Vi fick också lära oss att man kan överkonsumera inspiration, så att ibland sålla och ta en detox från media kan göra gott. Till sist så påtalade Nathalie för oss att man ska inreda för sig själv och för sin egen trivsel och inte för den perfekta bilden.

Stort tack för en trevlig kväll, mer sånt här i lilla Enköping, tack :-)

27 februari, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  28 februari, 2019

  Näe fy. De där hemska dammiga eternellerna. Eller, de var ju snygga då förstås. :-)

  Vilken trevlig kväll du verkar ha haft! Det där med samarbetet lät ju spännande.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   2 mars, 2019

   Hahaha.. ja, det är lite så man tänker på eternellerna :-). Men man kan ha små kvistar och liknande, det fanns riktigt fina saker på Interflora :). KRAM

LEAVE A COMMENT