En perfekt vintervår-jacka

Är det här det bästa med våren?

Att få åka upp till Säfsen när vårsolen tittar fram, det är ljuvligt. Skidåkningen idag har varit toppen, lite hårt på vissa ställen och lite strösocker-känsla på vissa ställen, men inget som stör alls utan det har gått superfint nerför pisterna :-)

När det var dags för lunch så hamnade vi på den stora altanen vid värdshuset, och en kall öl gjorde inte illa i värmen. Jag ska nog dock försöka tipsa Säfsen om att ta in lite andra sorter av den alkoholfria ölen, för en Mariestad är ganska rentav supertråkig faktiskt. Men halloumiburgaren med pommes ger jag högsta betyg på!!

Svettas in våren, eller?

När det börjar bli vår i vintervärlden så känns det som att man inte vet vad man ska dra på sig men min jacka från Stadium är så himla skön. Den är inte så tjock och i vintras funkade den utmärkt med en ulltröja under, och idag räckte det med underställs-tröjan. Så den måste jag tipsa om, och ännu mer nu när den är på REA :-).

Återigen, jag uppmuntrar inte till onödig shopping men står man utan en bra jacka så kan tips vara ovärderligt.

Nu har vi hamnat i husvagnen för lite vila och efter middagen tar vi oss ut för lite gemenskap bland husvagnsgrannarna. Det är det bästa!! Så jag ville egentligen bara kika in och önska just DIG en toppenfin fredagkväll.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  24 mars, 2019

  Det ser så himla härligt ut. Vårvintersolen i skidbacken är oslagbar. Och bra kläder för vädret är så viktigt. Allt blir så tråkigt om man fryser eller är blöt!

  Och jag tycker verkligen att man får tipsa om saker utan att det ska ses som att man uppmanar till köp.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   12 april, 2019

   Tack för peppningen, jag vill ju liksom inte vara så att jag uppmanar till onödig shopping men å andra sidan så köper jag ju saker ibland och tipsar då gärna.. svår balansgång. KRAM

LEAVE A COMMENT