Vår älskade dotter fyller 30 år idag

Hipp Hipp Hurra Denise! Vår älskade äldsta unge fyller hela 30 år idag!!

Var tar åren vägen?! Du är den unge som alltid sätter andras bästa i första läget, är 100% lojal och räds inte för att stå för dina åsikter även om de ibland gör så att du sätter krokben för dig själv. Precis som din bror så önskar du nog att vi alla bodde på samma gård som i ett stort kollektiv. Underbart!

Du är den som alltid ser långt fram och planerar och ser fram emot saker som jag inte ens hunnit börja tänka på. Du ser helt enkelt till att familjen alltid har något gemensamt planerat i motsats till mig som lever lite mer dag för dag.

När du var yngre hade hästarna en stor roll i ditt liv, liksom fotboll. Jisses så många träningar vi körde dig till där du bytte kläder i baksätet och käkade mackor eller hamburgare för att hinna passa alla tider. Du har pluggat i flera omgångar och jag är så oändligt stolt över allt du åstadkommit.

Den största bedriften i ditt liv är såklart prins William och att han tokälskar sin mamma är det verkligen inga tvivel om. Det finns nog inget som du inte skulle göra för honom.

Vi älskar dig gränslöst och finns alltid här för dig. Stort stort GRATTIS på din 30-årsdag idag ❤️