Ett besök på Det lilla mejeriet

Efter jobbet idag tog jag en kort tur till Staby säteri utanför Örsundsbro, där Susanne driver inredningsbutiken Det lilla mejeriet. Vilken urmysig liten butik!!

Direkt när jag klev in genom dörren så kände jag att “Jisses, hur ska jag kunna välja ut något fint här inne?”.. men jag har en liten önskelista som jag letar saker efter så jag hade små mål i alla fall. Men bara här på bilden ser jag en hel del saker som jag skulle kunnat ha tagit med hem.

När jag såg dessa kuddar så började det spinna i huvudet.. kanske byta färg i vardagsrummet från blått till grönt?! Näe då, jag får allt hejda mig där. Det finns lite för mycket annat som måste göras.

Dessa krukor föll jag som en fura för, men just nu är det gröna krukor jag letar efter så de fick stå kvar på bordet. Men huuuur snygga?!

På den här bilden ovan finns det en sak som fick följa med hem, men den ska jag visa i ett annat inlägg, så ni får vänta lite på det :-)

Om man vill så kan man köpa lite fika av Susanne och sitta på baksidan av det lilla mejeriet med utsikt över den enastående trädgården och åkrarna. Vilken plats!! Glöm inte att hålla koll på, och följa, hennes Instagramkonto för öppettider och tips på nyheter.

Tack för titten och pratstunden idag. Jag kommer tillbaka mycket snart igen.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  8 juli, 2020

  Så mysigt det ser ut! Dit vill jag åka någon gång :-). Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2020

   Det tycker jag att du ska göra :-).
   Kram

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  13 juli, 2020

  Men vilket mysigt litet ställe! Hur hittar du allt!? Ett perfekt utflyktsmål som jag ska lägga på minnet.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2020

   Hihi.. det här stället åkte jag förbi när jag skulle hälsa på mamma på jobbet så det var en liten slump.
   Jag rekommenderar verkligen ett besök där!!
   Kram

LEAVE A COMMENT