En liten lista från livet

Hittade en lista hos Emma – Att vara någons fru, som jag tyckte var lite rolig att slänga in så här på måndagmorgonen :-)

Har du?

Alkohol i kylen:
Ja, det har jag. Det finns några öl till Micke och en flaska oöppnad vodka. Sen finns det några alkoholfria bubbel-flaskor också.

Något husdjur:
Nej, om man inte räknar med alla flugor, spindlar och kopparödlor som huserar sig i vår trädgård.. och möss förmodligen *brrr*

Puder på dig:
Näe, jag äger faktiskt inte ens ett puder. Foundation använder jag, men inte puder. Det var länge sen.

Några framtidsplaner:
Inom vilken genre kan man tänka sig? Jag har ganska många framtidsplaner men visst.. jag fyller snart jämnt och planerar att inte vara kvar i Sverige då, vi ska bygga en carport intill garaget och så planerar vi för att bygga en takkupa (sätta in fönster i snedtaket) på övervåningen för att få in mer rymd och ljus i den mörka hallen.

Gymkort:
Nej, sade upp mitt ganska nyligen. Att komma igång med motion och rörelse får komma hemifrån istället.. promenader och trädgårdsarbete får räcka tills vidare.

Vem?

Avskyr du:
Jag kan verkligen inte komma på en enda person som jag avskyr. Det finns väl alltid människor som jag inte känner lika stor värme för som andra, men dom umgås jag inte med, eller håller avstånd till.

Längtar du mest efter:
Min man längtar jag alltid efter när han jobbar. Vår lilla prins William saknar jag ju jämt. Min svägerska Anna som jag inte träffat på evigheter för att livet bara rullar på i 180 heeela tiden.

Stör du dig på:
Vem jag stör mig på? Ingen direkt.. jo, Stefan Löfven som är pinsam och inte fattar att det är dags att kliva av och göra nåt annat. Han har gjort sitt som statsminister och så får han stödet att fortsätta.. usch!

Vad?

Gör du nu:
När jag skriver så sitter jag med en stor kopp te och bara chillar.. så skönt! Men när ni ser det här så sitter jag på kontoret och jobbar :-)

Gör dig till en bra människa:
Att jag är omtänksam och generös. Jag kanske inte är världens bästa på att hitta tid att hjälpa till med diverse saker och återgälda hjälp jag fått, men jag tror på att inte allt återgäldande måste ske inom samma tidpunkt, utan rätt som det är så är det min tur att hjälpa alla andra och då lovar jag att jag gör det. Jag delar gärna med mig av det jag kan och jag vet att jag är en duktig lyssnare och kan peppa andra människor!

Gör dig till en dålig människa:
Om jag ska tro på vad andra säger om mig så är det en mindre bra egenskap att vara högkänslig och reagera på saker som händer eller sägs. Jag kan reagera starkt och blir lätt upprörd och ledsen och kan älta saker en stund innan jag får rätsida på tankarna. Jag får ofta höra att jag måste bli tuffare och skaka av mig saker, att sluta bry mig så mycket, så jag försöker ändra min personlighet för att bli bättre men det är inte världens enklaste. Ibland när jag försöker vara lite “tuffare” så får jag höra att jag är sur eller vass.. det där med balans är inte så lätt alla gånger..

Vill du arbeta med:
Jag får nog dela på den här frågan i två delar.. för om jag var oberoende av pengar så skulle jag vilja packa min kameraväska och resa ut i världen och ta bilder som jag sedan säljer till böcker, tidsskrifter eller som tavlor. Men i verkliga livet så stortrivs jag med mitt nuvarande jobb, att få jobba med webb, sociala medier, grafiska profiler, kommunikation i samband med att jag också jobbar med säkerhet, hemlig information och så tar jag hand om vår on- och offboarding med våra medarbetare.. en riktigt härlig mix som jag verkligen gillar och vill nu bara göra ännu bättre framöver.

Har du för storlek i skor:
37,5-38 beroende på modell.

Läser du för bok:
Den sjätte boken, Solsystern – Electras bok, i serien om de sju systrarna. Så himla himla bra!!

Ska du göra nu:
Sätta mig i bilen och åka till jobbet! Ha en fantastiskt fin dag i solen och värmen 💖