Fem glittrande Netflix-julfilmer 2020

Jag är en riktig TV-uggla. Jag gillar verkligen att få krypa upp i soffhörnet och titta på TV-serier eller filmer. Jag frossar mer än gärna i julfilmer, och än mer nu när jag är så ofta själv hemma mitt ute i skogen i mörkret.. då passar de riktigt bra som “varva ner innan du ska gå och lägga dig själv”-film. Jag gör en kopp te, tar ett par mandariner, tänder eld i öppna spisen och varvar ner helt med minst en julfilm varje kväll nu.

Om du vill ha lite tips så kommer här fem riktigt sköna filmer inför julen 2020. Alla filmer finns på Netflix.

Christmas chronicles 2

Kurt Russel och Goldie Hawn har länge varit två av mina favoritskådespelare och även i uppföljaren från förra årets komedi så gör dom riktigt bra insatser. Kul och riktigt julig :-) 

Operation christmas drop

Om man som jag älskade Vampire Diaries och The Originals så både gladdes man stort men ofta sörjde Bonnie Bennets öde och Kat Graham gjorde succé i julfilmen The holiday calendar förra året, och i år hänger hon på söderhavsöarna i Operation Christmas drop som var precis lika lättsam och feelgood-ig som jag tänkte mig!

Jingle Jangle – en magisk jul

Ett äkta kostymdrama i jultappning. Musik, dans, glitter och magi.. funkar utmärkt tillsammans med en kopp varm choklad i soffhörnet!

The princess switch 2 – Switched again

Vanessa Hudgens har på nåt märkligt sätt inte ändrats ett dugg sen High school musical, och i dessa filmer tycker jag att hon gör riktigt bra insatser.. att svänga runt tre olika roller i samma film och ändå få det att se riktigt naturligt ut, det är inte det enklaste. Men skön film är det verkligen!

Christmas Land

Till sist kommer en tvättäkta Hallmark-film, superlättsam, riktigt gulligullig men den funkar alldeles jättebra ändå :.)

Jag hoppas att ni får någon ny favorit av de ovanstående. Det finns många många fler julfilmer att botanisera bland, kika gärna på mitt inlägg från 2019 om du missat någon av mina favoriter från förra året!