En duell bland Norges fjordar

Snart snart ger jag mig ut på vägarna igen, med ryggsäcken på ryggen, vandringsskorna på fötterna och kameran hängandes runt halsen.

Tjohoooo!

Jag ska åka på fotoresa tillsammans med två grymma tjejer, Annemaj och Ida, som båda är fotografer. Vi har lite olika infallsvinklar på vårt fotande då de mestadels fotograferar nyfödda bebisar, barn och familjer. Jag fotar ju mest vardagsbilder och resebilder, så jag har bett redan från början att de får ta lite bilder på mig när vi vandrar, lagar mat över elden osv.

Med mig på resan har jag såklart min utrustning från Fujifilm, men jag ska även prova på Sony och jämföra dessa båda system, vilket ska bli oerhört spännande. Det blir en duell mellan de två giganterna inom spegellösa kamerasystem.

Jag längtar!! Massor. Jättemycket. Verkligen!