En av de bästa fördelarna med att vara en influencer

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Jag vaknar som vanligt redan vid fyra-snåret på morgonen, tittar ut genom fönstret och tänker att jag kanske borde ta kameran med mig ut och fånga dimslöjorna som sveper över de tomma gatorna, men inser att jag nog behöver mer sömn och vänder på mig, drar det tjocka hotelltäcket upp över öronen och tvingar mig att somna om. Efter någon timme vaknar jag igen och ger upp. Jag sätter mig i sängen och börjar redigera bilder och samla intryck från lördagens workshopspass. Efter en stund kliver jag upp, öppnar fönstret och tittar på de fortfarande tomma gatorna utanför fönstren.

Jag gillar skog och vildmark allra mest, men gator i stan är också väldigt vackra och det är väl fint tänker jag, att jag gillar olika platser här i världen.

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

Sandra plockar på sig av den fantastiska frukostbuffén

Frukosten är dagens viktigaste mål

Frukost är viktigt, och hotellfrukostar är överväldigande härliga. I min lilla värld kan jag dock få lite smått ångest över såna här bufféer, då jag inte kan äta så mycket och det finns så mycket gott att välja på. Den här morgonen fick det bli en liten näve med blandade nötter och torkad frukt, en liten klick äggröra, en smaskig smörgås med pålägg och en stor kopp te. Vi satt länge och bara småpratade och efter en stund avvek några av våra frukostkompisar för att gå på yogapass. Jag och Lena hade bestämt att vi ville tillbringa morgonen ute i solen med våra kameror istället.

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

Lena njuter av morgonljuset

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Bildbom deluxe

Som ni såg ovan så blev det en hel del bilder på den lilla stunden vi fick i solen. Jag fotograferade Lena och hon fångade mig på bild vid bron. Den här lilla delen av Örebro är så himla vacker och lätt att fotografera.

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Från tekopp till bergstopp åker på Influencers of Sweden workation på Clarion collection Borgen i Örebro

 

Undvik dina fällor och optimera din blogg

Linda hjälpte oss att undvika våra stora fällor där vi blir mest och minst effektiva i vårt influencerskap, och vi fick alla stå upp och berätta om våra bästa och sämsta stunder i effektivitet samtidigt som andra skrev ner det som sades. Efter det här vet vi vilka vi kan kontakta, kollegor som har samma utmaningar eller samma styrkor som mig, vilket är toppen om det står still i huvudet.

Elin visade oss på hur vi ska optimera våra bloggar eller sociala kanaler på bästa sätt. Vi fick se konkreta tips på typsnitt, radlängder, bildstorlekar, sökordsoptimering och mycket mer matnyttigt. Superviktigt.

Helgen avslutades med en matig och god sallad, många skratt och härliga nya bekantskaper.

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  16 oktober, 2018

  Så jäkla bra inlägg! Toppenbilder (som vanligt) och en riktigt bra text. Det kändes att du hade flow och tyckte det var roligt. Jag hoppas det stämmer :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   23 oktober, 2018

   Jag hade det riktigt bra, både lärorikt, nyttigt och KUL framför allt :). Med dig som vapendragare blir det aldrig tråkigt!! Kram

 2. Svara

  Rania {Northbound Journeys}

  17 oktober, 2018

  Det verkar ha varit en väldigt härlig och lärorik workation :) Och dina bilder i både det här inlägget + det andra från Örebro är SÅÅ fina!!

  • Svara

   Ulrica

   23 oktober, 2018

   Det var det verkligen :). Tusen tack för komplimangen om bilderna.. att det kommer från min egna stora förebild värmer såklart lite extra <3

 3. Svara

  Daniel | FlyingDryden

  17 oktober, 2018

  Ja, det verkar ha varit en bra helg! Hade signat upp om jag inte bokat in mig på jobb och resa under veckan och helgen. Skulle själv behöva lite bloggpepp och workationtimmar. Fint inlägg! :)

  • Svara

   Ulrica

   23 oktober, 2018

   Ja, bloggpepp fick man i massor den helgen :). Tack för komplimangen! Kanske dags att fixa till en resebloggsworkshop snart?

 4. Svara

  Sonja Stendera

  23 oktober, 2018

  Och var är det nu med fördelen att vara influencer? Fattar ej, göra bilder i morgonljus, eller??

  • Svara

   Ulrica

   23 oktober, 2018

   Tack för din feedback, Sonja! Jag får se över hur jag skrivit, för det jag syftade på var att fördelen är att jag får umgås med så fantastiska människor, åka iväg på workshopshelger och lära mig massor med nya saker, och förstås, göra bilder i morgonljuset :).

LEAVE A COMMENT