Dags att vårpiffa trädgården

Inlägget är ett reklaminlägg i samarbete med engelbert strauss

Nu när våren äntligen är här så är det dags att ta tag i vårfixet på altanen. Jag är totalt usel på att lyckas hålla mig ifrån att smutsa ner både hela mig och altanen med jord, så att ha riktigt funktionella arbetskläder är lika bra för då klarar jag mig lite bättre.

Jag har pratat om engelbert strauss tidigare, och jag gillar deras snygga arbetskläder för de är mjuka, följsamma och slitstarka. De passar lika bra i skogen som i trädgården. När jag är ute på vandringstur eller fototur i skogen så vill jag kunna sätta mig på marken utan att bli alldeles sjöblöt eller smutsig och då är det skönt med riktiga funktionskläder. Många av deras trädgårdsbyxor för dam är lika snygga som vanliga byxor faktiskt. En bonus är att de inte bara har arbetskläder utan även helt vanliga kläder, både för herr, dam och barn. Jag såg riktigt fina hoodies, t-shirts och byxor som funkar i vardagen men med bonusen att de är tillverkade med deras koncept (som du kan läsa mer om nedan). Win-win :-)

engelbert strauss är 100% familjeägt och sedan hösten 2016 är de medlemmar i Fair Wear Foundation, en organisation som jobbar för att förbättra arbetsvillkoren i textilindustrin. Ungefär 2/3 av alla produkter tillverkas av fabriker som enbart tillverkar produkter för engelbert strauss vilket gör att de kan hålla koll genom hela tillverkningsprocessen och den höga kvaliteten.

Källa: engelbert strauss

Jag är så där icke-duktig så jag lyckas alltid slarva bort mina trädgårdshandskar så när jag köpte alla penséer så fick jag lov att investera i nya handskar på Blomsterlandet. Jag har inga som helst problem att smutsa ner mig, men det är lite skönare ändå att gräva i jorden med handskar :-).

Nu är penséerna i krukorna och Micke har rensat bort lite smått ogräs mellan stenarna så nu kan vi njuta av våren. Så himla härligt! Nu måste jag bara hålla koll på att dom stackars blommorna får vatten också! Jag är så jädra dålig på sånt så jag har lagt in alarm i telefonen varannan dag för att jag ska titta till alla blommor och se till att de som behöver får vatten.