Dags att sommarfixa husvagnen
Inlägget är ett sponsrat samarbete med Bildelar24.com

Nu är sommaren här på riktigt, vågar vi tro på det? Det ryktas om att juni, juli och augusti kommer att bli väldigt varma och torra.. kan vi inte få något mellanting?

Nåväl, jag tror att vår sommar kommer att präglas av jobb i trädgården men några utflykter med husvagnen är ett måste. Att bara stanna till vid en liten sjö, plocka fram campingmöblerna, lägga på en liten fin duk, några ljuslyktor och kanske plocka lite färska blommor i en vas. Sen åker det nog fram lite bubbel, älsklingen häller nog upp en liten whisky om han får välja.. och sen bara mysa, prata, kanske läsa en bok.. det är väl livet väl?

Vår husvagn står ju i Säfsen hela vintrarna och nu när vi plockade hem den efter säsongen så var det dags att ge den lite kärlek. Den behöver nya däck och en låscylinder har gått sönder, förmodligen för att vi varit lite hårdhänta när det varit isigt och kallt.

Bildelar24 är butiken för dig som letar efter reservdelar till bil och billiga bildelar online. På hemsidan finner du mängder av däck, bildelar och tillbehör till billiga priser. Det finns även en smart app ifall du är på språng och behöver hitta bildelar snabbt. 

Som tur är så kan ju Micke och min pappa sånt där med bilar och bildelar.. för mig är det bara en djungel av svåra saker. Om man inte kan eller inte har någon i närheten som kan så är det superenkelt att slå en pling till www.bildelar24.com och få hjälp direkt. Så nu har vi beställt nya däck så vi kan ut och mysa så snabbt som möjligt :-). Redan nästa helg ska husvagnen få ut och luftas, då hänger vi med goda vänner ut i Upplands skärgård för att fira midsommar.. sååå mysigt!