Dags att sommarfixa husvagnen

Inlägget är ett sponsrat samarbete med Bildelar24.com

Nu är sommaren här på riktigt, vågar vi tro på det? Det ryktas om att juni, juli och augusti kommer att bli väldigt varma och torra.. kan vi inte få något mellanting?

Nåväl, jag tror att vår sommar kommer att präglas av jobb i trädgården men några utflykter med husvagnen är ett måste. Att bara stanna till vid en liten sjö, plocka fram campingmöblerna, lägga på en liten fin duk, några ljuslyktor och kanske plocka lite färska blommor i en vas. Sen åker det nog fram lite bubbel, älsklingen häller nog upp en liten whisky om han får välja.. och sen bara mysa, prata, kanske läsa en bok.. det är väl livet väl?

Vår husvagn står ju i Säfsen hela vintrarna och nu när vi plockade hem den efter säsongen så var det dags att ge den lite kärlek. Den behöver nya däck och en låscylinder har gått sönder, förmodligen för att vi varit lite hårdhänta när det varit isigt och kallt.

Bildelar24 är butiken för dig som letar efter reservdelar till bil och billiga bildelar online. På hemsidan finner du mängder av däck, bildelar och tillbehör till billiga priser. Det finns även en smart app ifall du är på språng och behöver hitta bildelar snabbt. 

Som tur är så kan ju Micke och min pappa sånt där med bilar och bildelar.. för mig är det bara en djungel av svåra saker. Om man inte kan eller inte har någon i närheten som kan så är det superenkelt att slå en pling till www.bildelar24.com och få hjälp direkt. Så nu har vi beställt nya däck så vi kan ut och mysa så snabbt som möjligt :-). Redan nästa helg ska husvagnen få ut och luftas, då hänger vi med goda vänner ut i Upplands skärgård för att fira midsommar.. sååå mysigt!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  17 juni, 2020

  Vad mysigt att fira midsommar i skärgården. Det kan ju aldrig bli fel.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 juni, 2020

   Nej, det var riktigt härligt… men en del saker tog ner känslan ganska mycket. Men det var skönt att bara ta husvagnen och åka iväg några dagar.
   Jag ska in och läsa ikapp hos dig strax och jag gissar att jag kommer att få se en heeeel del härliga bilder från er midsommarhelg.
   KRAM

LEAVE A COMMENT