BTS #bröllopsfotograf

13958048_10155018443774688_304894726511937713_o

Hej alla lördagsbloggare!

Vad har ni haft för er idag? Jag har varit ute på Bryggholmen utanför Enköping och fotat bröllopsfoto. En väninna som jag pluggat ihop med gifte sig med sin man och de var så fina!! Barfotabröllop med porträtt i en skogsglänta med utsikt över Mälaren.. magi verkligen.

Det här var mitt första bröllop där Fuji-kamerorna fick jobba alldeles ensam utan att ens ha Nikon-kameran med som backup, och damn.. den levererar verkligen!! Nu är jag 100% bekväm med att lämna Nikon, även om jag inte kommer att göra mig av med den utrustningen än. Det är ändå en gammal kär vän men den får vila på obestämd tid :-).

Jag glömde dock att fråga om jag fick visa några sneakpeeks så jag får vänta tills jag frågat :). Däremot kan jag visa hur det ser ut när jag jobbar. Denise var med som assistent och plåtade mig när jag satt i en grop i skogen. Jag hade halva skogen hängande i min kimono efteråt *fniss*. I vanliga fall på bröllop har jag inte alls jeans och sneakers, men här visste jag att vi skulle gå en bit, klättra över stock och sten och hålla oss i naturen så då blev det funktion före fashion.

När jag kom hem slocknade jag som en stock i soffan, vaknade sent och Micke plockade fram lite rester ur kylen som vi åt och nu blir det lite TV-seriesfrossande :-). Morgondagen är än så länge helt oplanerad, men nåt lär garanterat hända!