Bara en helt vanlig morgon

_DSF6025

Godmorgon torsdag!

Nu har jag äntligen kommit tillbaka till normala tidsrytmer, vilket är skönt :). Dessa morgnar med dimma och lite småfrost i gräset gillas massor av mig. Solen skiner genom diset, fåglarna kvittrar, luften är frisk och jag känner att det ger mig energi.

Just nu fylls dagarna med jobb och pluggande, så jag har drabbats av lite bloggtorka, men jag kommer snart igen :-). Jag inspireras massor av er andra bloggare, läser mycket om inredning, foto och njuter av det mesta i vardagen för tillfället.

Jag har liksom inget att klaga på känns det som.

Skön känsla!

Ha en underbar torsdag.

15 mars, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Kalles blogg

  17 mars, 2016

  nice

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  18 mars, 2016

  Det har varit så vackra morgnar nu denna vecka! Han njutit av resvägen till jobbet.

  Kram Lena

 3. Svara

  Emma T

  22 mars, 2016

  Finns ju inga bättre morgnar <3 Vackert foto!

LEAVE A COMMENT