Att slutföra det man startat

160128_kimklassen_bestill52_hus30_1_DSF3946

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Jag tänker just nu att jag är oändligt tacksam att jag har vuxna barn, städhjälp och en älskling som är väldigt självgående och gärna surfar, tittar på film och liknande.. för mycket av min fritid går åt till skolan och mina fotoutmaningar som ger mig massor med sprudlande energi till att plocka fram kreativiteten och skapa.

Och.. när mycket tid till vardags går åt att plugga så är det perfekt att ha lite tidsinställda inlägg som hoppar ut i bloggvärlden :-)

Fotoutmaningen ovan kommer ifrån Kim Klassen “Be Still 52” som handlar om att utveckla sitt stilleben-fotograferande och på samma gång lära sig Adobe Lightroom som jag aldrig gett chansen att lära mig. Nu är det dags!

Helt enkelt kan man säga att det är väldigt mycket utbildning och personlig utveckling som står på min agenda den närmaste tiden.