Att ligga i skogen

160417_hus30_fotograf_ulrica_hallen_vitsippa-6501

 

160417_hus30_fotograf_ulrica_hallen_vitsippa-6507

 

160417_hus30_fotograf_ulrica_hallen_vitsippa-6508

I helgen åkte Linda och jag ut på en fotosnabbis i skogsbacken. Vi båda luftade våra macro-objektiv bland vit- och blåsippor :-). De är så himla söta där de växer upp bland torra löv och grenar!!

När jag tittar tillbaka i mina fotoarkiv så har jag verkligen fotat dessa skönheter varje vår sedan 2002, i alla möjliga former och vinklar, men jag ledsnar aldrig. Dels så är de så fina, jag får fotografera, och jag älskar att vistas i skogen.

Och i sommar, då ska jag även få vistas på sjön ibland, det ser jag så oändligt mycket fram emot. I min nya familj, alltså Denises sambo Adams familj.. där bor en familjemedlem ute på en ö dit jag ska få följa med och hälsa på ( och jag gissar att jag aldrig kommer att vilja åka hem igen ) och sen har Adam själv köpt en liten båt som han ska ha när han fiskar, och då har han sagt att han ska köra ut mig, Denise och sin mamma på en ö så vi kan sola eller bara vara medans han fiskar :-). Jag tror dock att Adam riskerar att få ångra det uttalandet, för jag kommer stå redo med matsäck och kamerautrustning varje lördag morgon klockan 05.00 prick *fniss*. Skämt åsido, jag vet att det finns många små öar utanför Enköping där det finns härliga skogsmarker att vandra runt på så det ska bli mycket mysigt att få följa med när det väl blir av!!