Att laga mat i skogen, då smakar allt bäst

 

Igår kväll var det äntligen dags att prova vår nya Muurikka som jag köpte på Outdoorexpertens kampanj. Vi åkte ut till våra vänner Marika och Anders och gick ut i deras urskog bakom huset och hittade en perfekt plats att skapa en ny grillplats på.

 

Wokad kyckling- och korvgryta i tunnbröd

Ingredienser:
Kycklingfilé
Grillkorv
Morötter
Lök
Majs
Körsbärstomater
Sockerärtor
Halloumi
Gröna urkärnade oliver
Cashewnötter
Tunnbröd
Färskost med pepparrot

Stek allt utom tunnbrödet och färskosten på muurikkan med lite olja.
Bred lite färskost på tunnbrödet och fyll med woken.

Njut :-)

Marika hade plockat med ingredienser för att göra grillade marshmallows med chokladkex, något som vare sig Micke eller jag har smakat. Micke hade lite problem med “kladdet” *fniss*

 

Vi satt länge i skymningen och pratade, skrattade, drack bubbel och hade det riktigt skönt och trevligt. TACK för en mysig kväll!!