Årets julmiddag på Grand hotel

Igår var det dags för Basalts traditionsenliga julbord på Grand hotel. Jag och Marika hade bokat en natt på Scandic Haymarket så vi checkade in innan vi träffade ett gäng kollegor för en fördrink.

När vi kom fram till Grand så samlades några av tjejerna i damrummet och passade på att ta en bild tillsammans. Det har vi gjort tidigare och det är så roligt.

För övrigt måste jag säga att ovanstående bild är fotad med min iPhone 13 Pro Max. Shit, vilken bildkvalitet!!

I år satt vi i den vackra Spegelsalen med förmingel i Strömsalongerna. Dukning och interiören i spegelsalen är magisk.

Jag får ju tyvärr inte ner så mycket mat i min “icke-existerande-magsäcks-mage” men jag njöt av varmrökt lax, mimosasallad, cheddarost, sill och chokladpralin till dessert. Det räckte gott för mig.

Tyvärr var en del sjuka och kunde inte följa med på julbordet i år men vi som var där hade det mycket trevligt. Vi hade fyra personer som varit anställda i 10 år och fick rejält fina gåvor som jag och min chef valt ut då vi båda ser fram emot att få samma när vi varit där i 10 år vilket är ganska snart :-). Perfekt att jobba med HR när man kan få ta såna beslut!

Den här bilden är tagen strax före 02.00 när det var dags för oss att dra oss mot hotellet. Marika och jag var allra sist ifrån hotellet, lite trötta i fötterna men nöjda med kvällen.

Inredningen är så himla fin i foajén till Grand. Deras stora julgran är rejält maffig!

Det sista jag gjorde innan vi hoppade in i taxin var att sno en sista bild på foajén och vad jag förmodar är jultomtens fåtölj.

Vårt dygn avslutades med en lugn och strosande shoppingrunda innan vi tog tåget hem. Nu sitter jag i soffan och njuter av en julfilm och lite smågodis. Det är ungefär vad orken räcker till idag :-)

Tack till Basalt för den generösa julmiddagen, alltid lika trevligt och med riktigt härligt sällskap.