Äntligen så är det freeeeedag!!
Inlägget innehåller reklamlänk till Ellos och Mio

Hallå alla fredagsläsare!

Stort TACK för all omtanke, meddelanden och respons på mitt förra inlägg. Aldrig kunde jag tro att så många kvinnor lider av samma elände som mig, i mindre eller större omfattning. Det här gör mig sporrad att prata om det här ännu mer, för att andra kvinnor också ska få hjälp att bestämma över sin egen kropp och välmående.

Men just nu vill jag bara fokusera på de positiva sakerna runtomkring mig.. det är fredag, jag började morgonen med att sätta mig på altanen i dimma och krispig sensommarluft med en stor kopp te och tända ljus samtidigt som jag kunde höra min älskade mans snarkningar från övervåningen. Bara vetskapen om att han är hemma gör mig lugn. Igår hade jag medarbetarsamtal med min chef och det är alltid lite nervöst men det gick jättebra och nu är det bara att köra på och utveckla mig själv mot nya mål :-).

Jag är så himla glad att jag lyckas hålla vår stora pelargon vid liv, den gör mig glad när jag ser den varje morgon och kväll :-). Vasen från DBKD gillar jag massor!! De söta små enkla ljuslyktorna kostar bara 9 kr på MIO.. löp och köp nu till höstmyset :-). Den stora tekoppen är en Limited edition ifrån Matheus som hette Sahara, men den finns tyvärr inte att köpa längre.

Helgen kommer spenderas med snickarbyxor på.. det ska kapas och klyvas ved för fullt. Det ryktas om regn och åskväder ikväll och i natt så vi får hoppas att vi slipper stå i ösregn och stapla ved :-)

Så.. jag ville egentligen bara kika in och säga att jag mår och har det bra och önska er alla en underbar helg. Jag hoppas att just DU ska göra något riktigt härligt i helgen, något som får dig att må bra ♥️