1:a advent på 1:a december

Hade du en fin första advent?

Här hemma har det varit full aktivitet från början till slut den här dagen. Thomas och Nathalié kom till oss igår kväll och sov kvar, och i morse åt vi rejäl julfrukost, tända första ljuset och tittade på julkalendern. Efter en stund kom Denise, Adam och lilla William och vi alla tittade på julfilm.. ja, alla utom Adam för han målade om vårt ena badrum inför fotografering och visning av vårt radhus.

Jag hade semester i torsdags och fredags och vi har slutfört köksrenoveringen och röjt alla förråd och klädkammaren inne och idag röjde vi förrådet som vi har utomhus, så nu är det bara garaget kvar men det får vänta till efter trettonhelgen. Nu är helgerna fullproppade fram till jul och Micke åker snart tillbaka till Stavanger och kommer hem dagen före julafton så..

Se där ja, vem som hittat fram ur sin slummer.. direkt ska han hitta på hyss
och försöka blåsa ut ljuset i adventsljusstaken. Hmm.. :-)

En del vändor till återbruket har det blivit och nu känner jag mig ganska slutkörd, men lättare i huvudet för det är så himla skönt att få rensa hårt och ner till grunden. Nu vet vi att det som finns kvar i förråden är sånt som ska med till nya huset.

Något jag också gjort i helgen är att slutföra planeringen av scenkläder och smink inför julkonserterna nästa helg. Mina outfits ska jag plåta och visa er också såklart, bloggen är ju en del av mig <3. Har jag tur så kanske jag hamnar på någon bild ifrån konserterna också.

Men nu väntar ett varmt bad och lite slappande i soffan, så skönt!