En hel helg med dans
Alla bilder: ©Elin Furin

Vissa saker trodde jag nog inte att jag någonsin skulle göra här i livet. Att stå i en danslokal framför stora speglar och dansa som om jag vore med i filmen FAME.. näe, det fanns nog inte med på min realistiska lista, även om det alltid varit en dröm att både sjunga och dansa tillsammans. Det kan nog säkerligen mina föräldrar intyga om du frågar dem.. :-)

Men nu, hörrni, står jag där.. i den där danslokalen tillsammans med ett gäng helt underbara tjejer och killar och svingar armar, händer och fötter i alla möjliga olika vinklar och riktningar.. och jag är helt lyrisk. Hela förra helgen dansade vi tillsammans, övade, övade, grät en skvätt för att det gick skitdåligt, torkade tårarna och körde vidare.

Karin som syns leende här i bilden har verkligen varit en stor stöttepelare för mig sen jag kom in i kören. Då vi båda är förste-sopraner så har jag hamnat bredvid henne när vi övar och hon har kommit med små synpunkter, tips och pepp hela tiden, och alltid med ett glatt leende. Stort TACK, Karin, för att du tar dig tid att visa och leda!!

Här syns vår körledare Marcus i förgrunden och det jag sett av honom sedan i höstas är just den här brinnande känslan att alltid göra sitt yttersta och använda precis hela kroppen i rörelse och sång.

Alla i kören är verkligen skitduktiga, jag är djupt imponerad över hur snabbt de lär in dansstegen och hur hjälpsamma de varit mot oss som är nya.

Årets vårshow heter Cinematic och den två timmar långa showen kommer innehålla mängder av filmmusik ifrån många olika genrer och det är så jäkla kul att sjunga låtar som man känner igen, även om Marcus gjort om dem en del. Vissa låtar kommer jag inte vara med på alls, men så är det när man är ny. Det är helt enkelt för krävande att lära sig koreografi till ca 20-23 låtar. Sjunga kommer jag däremot att göra på merparten, förutom de som är helt solo förstås :-).

Nu på fredag är det biljettsläpp och jag hoppas biljetterna går åt som smör i solsken, så vi får fulla läktare och massor med besökare som vill showa med oss. Vill DU ha biljetter så säg till mig så får du de till ett mycket bra pris :-).

De datum som finns att gå är:

[wp-svg-icons icon=”music” wrap=”I”] Torsdag 23 april kl. 20.00
[wp-svg-icons icon=”music” wrap=”I”] Fredag 24 april kl. 20.00
[wp-svg-icons icon=”music” wrap=”I”] Lördag 25 april kl. 15.00
[wp-svg-icons icon=”music” wrap=”I”] Lördag 25 april kl. 20.00

Följ oss gärna på sociala medier och anmäl dig till nyhetsbrevet så du aldrig missar vad som händer i showen.
Här hittar du oss på Facebook, Instagram, vår hemsida och vår officiella hashtag Återsken