Riktigt fancy pancy cafébesök

160826_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_wienercafeet_bloggdejt-9444

 

160826_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_wienercafeet_bloggdejt-9411

 

160826_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_wienercafeet_bloggdejt-9413

 

160826_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_wienercafeet_bloggdejt-9420

Eftersom min älskling alltid dricker svart kaffe och jag dricker absolut inte kaffe.. då får jag aldrig fota såna här fina koppar med sånt där läckert mönstrat mjölkskum så jag gick verkligen loss på Lenas kopp.. undrar om kaffet var kallt när hon väl fick börja dricka :-)

160826_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_wienercafeet_bloggdejt-9427

 

160826_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_wienercafeet_bloggdejt-9441

Att få gå på sånt där riktigt anrikt och läckert café, det är ju något jag verkligen gillar!! Med pinglan Lena gick timmarna fort och vi fotade massor, pratade om ditt och datt och bara njöt av storstadspulsen. Jag rekommenderar verkligen att testa Wienercaféet vid Norrmalmstorg i Stockholm.

När vi skulle beställa in någon godsak till (i mitt fall) teet så frågade jag hur stora kanelbullarna var och fick till svar att de var “tillräckliga”. Hur tolkar man det?! :-). Den var dock alldeles tillräcklig för jag hade inte en chans att få i mig hela!

Att få sitta med en bloggande väninna som dessutom älskar att fota lika mycket som jag.. då är det liksom som balsam för själen!! Och det stämmer ju ganska bra då eftersom Lenas blogg dessutom heter Gott för själen.

Efter fikadejten gick vi vidare till ett event, mer om det i morgon!
Godnatt alla godingar här inne.

Spara