Eventbiljetter är 2021 års julklapp

Varje år sedan över 30 år tillbaka presenterar HUI Research årets julklapp och idag släpptes 2021 års julklapp, som blev evenemangsbiljetter. Det kanske kan ses med onda ögat att utse det i pandemitider men önskan om att få umgås och uppleva trevliga saker tillsammans med andra betyder så himla mycket och gör så mycket för vårt välbefinnande. Då kan det inte vara fel med en sådan julklapp.

Pandemin har kännetecknats av social distansering, frenetisk handtvätt och nöjen som antingen åtnjutits inom hemmets fyra väggar eller ute i naturen. När sociala och kulturella aktiviteter återigen blivit möjliga har svenskarna snabbt visat vad som saknats dem mest under pandemin – att roa sig, inspireras av kultur och få uppleva saker tillsammans. Därför är Årets julklapp 2021 evenemangsbiljetten.

Källa: HUI Research

Och som en händelse såklart så är jag ju med i en kör och i december kör vi en magisk julkonsert och än så länge finns det några biljetter kvar så varför inte passa på att ge bort en årets julklapp lagom till advent och umgås med nära och kära och samtidigt njuta av härlig julstämning.

På den här länken kan du köpa biljetter, men vill du hellre ha min hjälp så skriv en kommentar så fixar jag mer än gärna det till dig 🌟

Förra året var stormköket årets julklapp och det skrev jag om då det ligger mig varmt om hjärtat, och så även i år då även körsång och show ligger mig nära.