Yoga by Indiska

151110_hus30_yogabyindiska_event_pressvisning_1

Mamma står bakom mig och ropar på mig. Gissa om jag ser ut som att jag sett ett spöke när hon fotar mig direkt när jag vänder mig om :-))

151110_hus30_yogabyindiska_event_pressvisning_DSCF2253

 

151110_hus30_yogabyindiska_event_pressvisning_DSCF2255

 

151110_hus30_yogabyindiska_event_pressvisning_DSCF2263

 

151110_hus30_yogabyindiska_event_pressvisning_DSCF2265

Idag har jag semester. Dagen började med att jag släppte av min dotter i händerna på operationspersonalen på sjukhuset för en koll av livmoder och äggstockar och eftersom hon skulle sövas och vara “upptagen” några timmar, så tog jag med mamma på hälsofrukost i storstan. Jag hade blivit inbjuden till att se Indiskas nysatsning “Yoga by Indiska” och det var en himla trevlig stund med god hälsosam frukost, yogauppvisning, föreläsningar om kost, hälsa och yoga av yogainstruktörerna Johanna Andersson och Jennie Liljefors samt av matbloggare och kocken Siri Barje.

När vi tittade närmare på Indiskas nya yoga-klädkollektion så träffade vi, i mina ögon, en av Sveriges allra vackraste skådespelare.. Claudia Galli Concha och hennes lilla charmtroll Chloe. Vi stod och småpratade en stund, himla trevligt :-)

Med oss hem fick vi en superhärlig goodiebag, mer om det när jag fotat!

Nu är vi hemma, dottern följde med mig hem och vilar i soffhörnet, min mamma har planterat nya ljung på altanen och jag bloggar, och nu tänker jag stjäla en timme under filten och bara slumra. Det är väl så det är när man har semester :-)

9 november, 2015
12 november, 2015

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Ekenäsliv

  10 november, 2015

  Hoppas allt gick bra för dottern <3
  Å så mysigt med Yoga-stund på Indiska!! Jag är i stort behov av nya träningskläder till Yogan. Kanske får önska mig av tomten ;)
  Ha en fortsatt skön dag!
  Kram Anna

LEAVE A COMMENT