Wohooooo, jag vann!!

show_ticket

Helt otroligt, jag som ALDRIG vinner något :-)

För några veckor sedan var jag på tjejkväll med mobilföretaget TRE och då kunde man vinna biljetter till Danny’s nya dinnershow på Hamburger Börs. Det enda “lilla” man skulle göra var att sjunga en snutt ur en Danny-låt och lägga upp på Instagram. Det tänkte jag inte missa :-). Efter en stund kom det personal som förberedde för nattklubben och där såg jag ju min chans såklart.. dom blåste upp helium-ballonger.

Danny Saucedo – NU
Så här har du aldrig sett honom tidigare!

NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. Den 25 januari intar Danny Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Missa inte showen NU!

 

Jag fick låna en ballong, tankade in lite helium och sen sjöng jag refrängen på låten Amazing. Och se där, det gick hem för jag vann!!
Stort TACK till 2eGroup och TRE för vinsten som kommer att förgylla en kylig vinterdag i februari :-).

Vill ni se filmen där jag sjunger? Då får ni kika in på min Instagram och kika!

7 december, 2016
8 december, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Anna

  7 december, 2016

  GRATTIS!! 😀

 2. Svara

  Katarina

  7 december, 2016

  Men ååå så skoj!
  Grattis!
  Min dotter och hennes kompis ska gå och jag är allt lite avis…;)
  Kram Katarina

 3. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  8 december, 2016

  Men vaaa är det sant?! Så kul, grattis! Har fått en helt annan bild av Danny efter att ha kikat på så mycket bättre. Det kommer bli grymt!

  Svar: Åh tack Ulrica, vad roligt att höra! Just det att få bilder att hålla samma färgton är stundvis inte lätt men efter ett tag hittar man ju sitt sätt att redigera på och då blir de flesta bilder ganska lika :) Ja jag tror vi är många som har en natursvacka i den här “mellanperioden” av mörker innan snön kommer. Du är inte ensam, förstår dig precis!

  Oh Tibet? Så intressant, kan verkligen ingenting om den platsen inser jag nu. Vad är det som lockar med berget K2? Island ligger nog på topp 3 för mig med, det är väl alla fotografers dröm? Nu blir jag ju lite avis på dig måste jag säga – var jobbar du so får åka dit OCH hålla i en fotovandring? Får jag följa med? haha :D Låter som att det verkligen kommer bli helt magiskt! Ser redan nu fram emot att se dina bilder därifrån!

LEAVE A COMMENT