Wohooooo, jag vann!!

show_ticket

Helt otroligt, jag som ALDRIG vinner något :-)

För några veckor sedan var jag på tjejkväll med mobilföretaget TRE och då kunde man vinna biljetter till Danny’s nya dinnershow på Hamburger Börs. Det enda “lilla” man skulle göra var att sjunga en snutt ur en Danny-låt och lägga upp på Instagram. Det tänkte jag inte missa :-). Efter en stund kom det personal som förberedde för nattklubben och där såg jag ju min chans såklart.. dom blåste upp helium-ballonger.

Danny Saucedo – NU
Så här har du aldrig sett honom tidigare!

NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. Den 25 januari intar Danny Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Missa inte showen NU!

 

Jag fick låna en ballong, tankade in lite helium och sen sjöng jag refrängen på låten Amazing. Och se där, det gick hem för jag vann!!
Stort TACK till 2eGroup och TRE för vinsten som kommer att förgylla en kylig vinterdag i februari :-).

Vill ni se filmen där jag sjunger? Då får ni kika in på min Instagram och kika!