Om att åka på Winter Workation med Influencers of Sweden

Att för första gången i livet sätta sig på ett nattåg med ett gäng bloggande tjejer var bland det bästa jag gjort. På väg mot Åre för en Winter Workation med Influencers of Sweden.

Jag fick förmånen att dela kupé med den riktigt härliga Katarina Wohlfart – Äntligen Vilse. Jag fick påbörja min nya fina anteckningsbok och fylla den med mängder av tips för bloggandet. Stort TACK, lovar att återgälda någon gång om jag kan :-).

När vi kom fram så fick vi checka in direkt och sedan väntade frukost på Åre bageri. Jag åt dock på hotellet direkt när jag kom fram men gjorde sedan detta gäng sällskap med många härliga diskussioner. Man vet att man är bland likasinnade när bordet är fyllt med kameror och ingen höjer ett ögonbryn om man måste visa nåt på Instagram mitt i samtalet – bloggkärlek!! På bilderna ovan ser ni Julia, Erika, Linda, Maryem, Katarina och Katta

Att bara sitta och prata, diskutera, lära och inspireras är det som här kallas jobb. Anna och Emilia lyssnar och diskuterar massor.

Föreläsningar av medlemmarna är så oändligt mycket värt och jag tror att jag har fått så mycket ny kunskap och inspiration att huvudet har växt flera centimetrar. Maryem pratar om SEO-optimering och mitt anteckningsblock blev halvt fullklottrat med saker jag inte hade en aning om! Tacksam.

Ja, nu är den viktiga och lärorika helgen slut och jag är så pepp på framtiden med mitt bloggande. Jag har lyckats få ner min blogg till fyra hörnstenar där foto är min grund då bilderna är det jag fyller min blogg med. De två stora hörnstenarna är resor & friluftsliv tillsammans med hus & hem. Det är det jag kommer att lägga all min fokus på här inne framöver. Sist så kommer jag att fylla bloggen med bilder ifrån trevligheter som händer i mitt liv, precis som den här helgen.

På tåget hem städade jag bloggen från gamla helt irrelevanta inlägg, städade kategorier, taggar, skapade nya delar och ändrade lite i texter men än är jag inte klar. Gamla reseinlägg ska modifieras med mer text, tips och goda råd.

Jag vill säga ett stort varmt TACK till alla deltagare som förgyllt mina dagar. Jag har fått lära så många nya personer att jag blir alldeles varm i kroppen.

15 januari, 2017

RELATED POSTS

28 Comments

 1. Svara

  Emilia

  16 januari, 2017

  Haha oj vad jag såg uttråkad ut ;) Så skönt att du redan satt igång med massa improvement! Jag ska också sätta mig ner och gå igenom vad jag egentligen lärde mig.. Tack för helgen!

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Nej, inte alls uttråkad :-).. du ser ut att lyssna intressant på något. Tack själv för helgen, så kul att träffas!!

 2. Svara

  Julia @ daysbyju

  16 januari, 2017

  Tack själv för en grymt inspirerande helg! Så mycket pepp på kort tid! Kul att du redan vårstädat bloggen. Själv fyllde jag tågtimmarna med fototips och bloggdiskussioner. :) ser fram emot hus30s resa framöver!

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Jag är så glad att jag fick hänga med dig i helgen, det kändes som att vi var på samma nivå här i bloggvärlden :-). Kram på dig

 3. Svara

  Dryden - Traveler's Edition

  16 januari, 2017

  Tack själv och kul att ses även om vi kanske inte pratade så mycket. Grymt inspirerande helg var det i alla fall och riktigt fina bilder här. :)

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Nej, vi hann inte prata så mycket, tråkigt nog. Dina bilder och videos inspirerar mig massor så jag hade gärna pratat mer foto med dig, men jag hoppas på fler chanser inom kort :-). Vad kul att du gillade mina bilder, det värmer mycket!!

 4. Svara

  Lisa / livet från den ljusa sidan

  16 januari, 2017

  Snyggt att du redan kommit igång med ändringar. Peppen är ju så STOR nu – bara det där med tiden som är utmanande som alltid. :P

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, tiden är det svåraste :-). Vi får helt enkelt köra på medan inspirationsbubblan finns kvar. Kram på dig

 5. Svara

  Lena - gott för själen

  16 januari, 2017

  Åh, jag vill höra allt då vi ses nästa gång!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, absolut ska du få det :-). Vi får boka in en fikadejt snart!! KRAM

 6. Svara

  MiaShopping

  16 januari, 2017

  Otroligt kul att få träffa dig! Jag har också börjat min rensning i bloggen. När man bloggat i snart 13 år så blir det lätt mycket orelevant :) Stor kram

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, tack detsamma <3. Vad skönt att även du börjar rensa, jag tror vi alla behöver det efter flera års bloggande. Jag hoppas vi ses snart igen, vi bor ju ganska nära varandra :-). Varma kramar

 7. Svara

  Katarina

  17 januari, 2017

  Haha :) snygg dam där i början.. oops. Faktiskt ett väldigt fint porträtt på mig d där. Kanske lånar bilden på mig om en får till något. Kul att se sjg själv genom andras ögon.

  Tycker du gör rätt i ditt städande. Natur och reser blir ditt kall ska du se ;)

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Jaa, en riktigt snygg dam :-). Låna på du, kul att du gillade bilden. Vad genuint glad jag blir när du skriver att du anser att natur och resor blir mitt kall, det är ju det som känns rätt i hjärtat.

 8. Svara

  Dianasdrömmar

  17 januari, 2017

  Så mysigt och kul att träffa nya bloggvänner kram

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, det är ju det allra bästa :-). Det var himla länge sen vi sågs nu.. inga nya kuligheter på gång? KRAM

 9. Svara

  A-mamman

  17 januari, 2017

  Spännande att få lite konkret kunskap om vad en sådan här helg kan ge (när du beskriver arbetet med din blogg). Själv har jag en liten blogg och blandar ämnen även om fokus finns på några saker – det skulle vara svårt för mig att nischa mig mer så kanske blir min blogg aldrig större. Men den är ändå kul att ha :)

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, även om man har en stor eller liten blogg (om man nu använder statistik som mätvärde vilket inte alltid är rättvist) så är det bästa när man själv får välja om fokus ska vara på en eller flera saker i livet. Jag har också svårt att nischa mig och vet inte om jag vill nischa mig mer än det jag gör idag, men nog kan din blogg växa utan att vara nischad, det är bara att kämpa på och jobba med den hela tiden. Och som du säger, oavsett vad så är det KUL att ha en blogg, det är det allra viktigaste :-)

 10. Svara

  Jenn - forever abroad

  17 januari, 2017

  Bra jobbat att du redan på resan hem hann städa upp och göra plats för all ny inspiration. Härligt också att komma fram till bra insikter och komma hem med massor av bra anteckningar. Jag känner mig otroligt inspirerad när det kommer till foto – var kul att se så många duktiga fotografer in action ;) Er foto-panel var också uppskattad!

  Jättekul att träffa dig Ulrica! Ser fram emot att följa dig här i bloggvärlden framöver.
  Kram från Helsingfors

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Vad roligt att foto-panelen var uppskattad, just foto är ju en osinlig källa att plocka ur och alla har olika infallsvinklar på samma motiv eller sätt att fotografera. Jag ser fram emot att följa dig också, du var verkligen en härlig tjej att träffa :-). Kram på dig

 11. Svara

  Helén i Vilrummet

  17 januari, 2017

  Ni verkar verkligen ha haft en inspirerande helg. Härligt!
  Kram Helén

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, det var oerhört inspirerande och givande. Sånt här behövs ofta! Kram på dig

 12. Svara

  La Linda / Influencers of Sweden

  17 januari, 2017

  Så himla kul att ha dig med och träffa dig igen! Så glad att du blev pepp och att du redan nu börjat fixa. Det är SÅ fint här inne! Mysigt och ombonat liksom. Vi ses snart igen – kram!

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, det gäller att smida medan järnet är hett :-). TACK för din fina kommentar, vad glad jag blir <3.
   Vi ses snart, det ser jag fram emot. KRAM

 13. Svara

  Katta Bucketlife

  18 januari, 2017

  Åh vad härligt att du redan kommit igång! Det kommer bli hur bra som helst ju :D Tack själv, var väldigt kul att få snacka och hänga!

  • Svara

   Ulrica

   18 januari, 2017

   Ja, vilken oerhörd pepp det var att få lära känna nya härliga människor och inse sitt eget värde :-)

 14. Svara

  Anna Munkhammar

  21 januari, 2017

  Ulrica det var så kul att träffa dig! Du är en så härlig kvinna och genuint snäll ♡ Du har fantastiska bilder på din blogg och tack för fototipsen på föreläsningen.

  • Svara

   Ulrica

   24 januari, 2017

   Men ååååh, gulle dej <3. Nu blir jag ju alldeles rörd. Tusen tack, dom här raderna ska jag ta med mig alltid!! Och du, Anna.. du var en urgullig och väldigt välkomnande tjej som kändes som en vän direkt!!

LEAVE A COMMENT