Om att åka på Winter Workation med Influencers of Sweden

Att för första gången i livet sätta sig på ett nattåg med ett gäng bloggande tjejer var bland det bästa jag gjort. På väg mot Åre för en Winter Workation med Influencers of Sweden.

Jag fick förmånen att dela kupé med den riktigt härliga Katarina Wohlfart – Äntligen Vilse. Jag fick påbörja min nya fina anteckningsbok och fylla den med mängder av tips för bloggandet. Stort TACK, lovar att återgälda någon gång om jag kan :-).

När vi kom fram så fick vi checka in direkt och sedan väntade frukost på Åre bageri. Jag åt dock på hotellet direkt när jag kom fram men gjorde sedan detta gäng sällskap med många härliga diskussioner. Man vet att man är bland likasinnade när bordet är fyllt med kameror och ingen höjer ett ögonbryn om man måste visa nåt på Instagram mitt i samtalet – bloggkärlek!! På bilderna ovan ser ni Julia, Erika, Linda, Maryem, Katarina och Katta

Att bara sitta och prata, diskutera, lära och inspireras är det som här kallas jobb. Anna och Emilia lyssnar och diskuterar massor.

Föreläsningar av medlemmarna är så oändligt mycket värt och jag tror att jag har fått så mycket ny kunskap och inspiration att huvudet har växt flera centimetrar. Maryem pratar om SEO-optimering och mitt anteckningsblock blev halvt fullklottrat med saker jag inte hade en aning om! Tacksam.

Ja, nu är den viktiga och lärorika helgen slut och jag är så pepp på framtiden med mitt bloggande. Jag har lyckats få ner min blogg till fyra hörnstenar där foto är min grund då bilderna är det jag fyller min blogg med. De två stora hörnstenarna är resor & friluftsliv tillsammans med hus & hem. Det är det jag kommer att lägga all min fokus på här inne framöver. Sist så kommer jag att fylla bloggen med bilder ifrån trevligheter som händer i mitt liv, precis som den här helgen.

På tåget hem städade jag bloggen från gamla helt irrelevanta inlägg, städade kategorier, taggar, skapade nya delar och ändrade lite i texter men än är jag inte klar. Gamla reseinlägg ska modifieras med mer text, tips och goda råd.

Jag vill säga ett stort varmt TACK till alla deltagare som förgyllt mina dagar. Jag har fått lära så många nya personer att jag blir alldeles varm i kroppen.