Weee wooo

Det börjar bli en följetång att jag skriver typ att “jisses, vad tiden går” osv.. såg nu att jag inte bloggat sen i april och det är ju helt galet för jisses vad det har hänt grejer sedan dess. Ja, inga livsomvälvande grejer förstås :-).. men vardagen flyger ju på och äntligen fick vi lite sommarvärme så det gick att börja fixa i trädgården.

Men vad har vi gjort då sedan senast? Dags att plocka upp mobilen och titta på alla ögonblicksbilder för att minnas :-). Vi har varit på en hel del folkracetävlingar, vi har varit på husbilsträff på Öland, vi har varit en hel del barnvakt åt William pga att Denise och Adams lilla tös ställer till det och ger Denise en sjuhelsikes jobbig graviditet och de åker in och ut på BB för övervakning, undersökningar, planerade igångsättningar som avbryts osv.., Micke har jobbat på tok för mycket i Norge, jag har byggt nytt bord till husbilen (sååå nöjd), jag har varit på spa-event med tjejkompisarna, jag har sjungit i Återsken såklart, vi har firat valborg i Uppsala osv osv..

När vi var på husbilsträff på Öland så tog vi en tripp till Solliden då John Taylor från Trädgårdstider på SVT var på plats för att planera en helt ny trädgård, och både jag och mina föräldrar gillar honom jättemycket. Mamma köpte båda hans böcker och fick dem signerade på plats så hon var supernöjd :-)

På hemmafronten så har jag äntligen tagit tag i vårt gästrum som hittills varit någon blandning mellan walkin-closet, förråd, gästrum och “slänga in grejer”-rum. Nu är det ordning och reda och i dag ska jag åka och köpa ny säng och skrivbord in dit så det blir ett gästrum som funkar för barnbarnen eller andra gäster men samtidigt ett kontor/pysselrum till mig. Där kan jag snart sitta och måla mina akvareller, jobba när jag jobbar hemifrån eller pyssla. Jag har nämligen investerat i en A2-fotoskrivare så nu kan jag skriva ut egna posters upp till 40×50 cm då jag lite då och då får frågan om jag har några fina tavlor som man kan få köpa och ge bort i present. Nu kan jag erbjuda det :-). Utöver det har jag köpt en Silhouette Cameo 5 som jag kan dels skriva ut dekaler till killarnas folkracebilar (Micke och Thomas kallar sig för “Hållén motorsport”) men också stickers att sätta på väggar, muggar, prints till t-shirts etc etc. KUL!!

Men hörrni.. nu måste jag rusa, dags att jobba :-).