Vita tulpaner till fredagsbuketten

 


 

 

Godkväll alla fredagsläsare och välkommen lite fräscha tulpaner till fredagsbuketten!

Jag hoppas innerligen att ni alla som tittar in här vet hur mycket jag gläds av att veta att ni finns här. Idag är det vår näst sista dag på året 2016 och jag är glad över allt som har hänt mig detta året. Nu ser jag fram emot 2017 och vad det året har att erbjuda.

I morgon kommer det hem nära och kära hit och jag ville få det lite ljust och fräscht så den lilla minigranen fick byta plats och står nu i vas ute i hallen istället, och i “badkaret” fick det flytta in ett gäng tulpaner och lite grönt istället. Jag tror det blir jättevackert när tulpanerna slår ut helt.

Jag är verkligen lika förtjust i min vas som när jag köpte den. Jag sparade länge länge och köpte den begagnad på Blocket, och nu har den stått på samma plats i över ett år och jag ser inte framför mig att den får flytta på sig inom någon snar framtid. Jag köper inte så mycket till hemmet utan flyttar runt på det som finns och saker byter rum lite då och då och helt plötsligt känns det nytt och fräscht igen.

Nu hoppas jag att ni alla har en jättemysig fredagkväll. Vi ses i morgon igen :-).