Visioner för framtiden

Att skapa nyårslöften har lite negativ klang så jag väljer att kalla det för visioner för framtiden. Det jag vill jobba mer med under nästa år är något jag egentligen redan har börjat med, men kommer att lägga ännu mer energi för under framtiden, inte bara under 2017.

Det sundare livet
Jag har äntligen bestämt mig. Nu ska de sista kilona efter min magsäcksoperation bort. Det är någonstans runt 6-8 kg som ska bort och jag har gått tillbaka till kostschemat jag levde efter tidigare och så har jag fått min älskling att börja på samma gym som mig så redskapen har jag och viljan finns. Detta ska stor energi och planering läggas på framöver. Jag har ju alltid älskat skogen och naturen och visionen är att vistas mycket mer i naturen och mindre tid i TV-soffan.

Min självkänsla
Om några veckor ska jag åka till Åre med ett gäng fantastiska bloggare och jag ser fram emot det massor, men det ger mig en stor portion klump i magen också. Jag lider av att inte tro på att någon vill umgås med mig. Jag kan tyvärr bli så att jag ursäktar mig med att ha ont i huvudet eller nåt och så stänger jag in mig på mitt hotellrum och hänger istället för att umgås med gruppen. Jag vet att det planeras fotohäng, pulkaåkning, spabad och liknande och jag vill vara med, men kämpar hårt med känslan av att jag tränger mig på och det är skitjobbigt. Det här måste jag jobba med massor framöver, för den här typen av event hoppas jag få delta på mycket mer framöver.

Blogg och fotografering
Jag kommer inte att nischa min blogg då jag inte är en heltidsbloggare, utan jag kommer fortsätta i samma stil som nu, men jag ska försöka få bättre bilder, mer enhetlighet och bättre teknik i mina bilder. Jag kommer att fortsätta kämpa för att ta mig tid att kommentera hos andra bloggare då jag tycker att uppskattning är viktig. Jag vill att min blogg ska växa mycket mer och jag hoppas att karma står på min sida.

Feng Shui
Ja, nu ska jag inte bli religiös när det gäller detta, men jag ska rensa och sälja. Mycket saker samlar damm i våra skåp och lådor så jag ska ta mig tid att sälja, rensa och skänka bort massor med kläder och prylar. Det kommer nog att vara lite sorgligt att “kill my darlings” men jag vet att jag kommer må så bra efteråt!