Visioner för framtiden

Att skapa nyårslöften har lite negativ klang så jag väljer att kalla det för visioner för framtiden. Det jag vill jobba mer med under nästa år är något jag egentligen redan har börjat med, men kommer att lägga ännu mer energi för under framtiden, inte bara under 2017.

Det sundare livet
Jag har äntligen bestämt mig. Nu ska de sista kilona efter min magsäcksoperation bort. Det är någonstans runt 6-8 kg som ska bort och jag har gått tillbaka till kostschemat jag levde efter tidigare och så har jag fått min älskling att börja på samma gym som mig så redskapen har jag och viljan finns. Detta ska stor energi och planering läggas på framöver. Jag har ju alltid älskat skogen och naturen och visionen är att vistas mycket mer i naturen och mindre tid i TV-soffan.

Min självkänsla
Om några veckor ska jag åka till Åre med ett gäng fantastiska bloggare och jag ser fram emot det massor, men det ger mig en stor portion klump i magen också. Jag lider av att inte tro på att någon vill umgås med mig. Jag kan tyvärr bli så att jag ursäktar mig med att ha ont i huvudet eller nåt och så stänger jag in mig på mitt hotellrum och hänger istället för att umgås med gruppen. Jag vet att det planeras fotohäng, pulkaåkning, spabad och liknande och jag vill vara med, men kämpar hårt med känslan av att jag tränger mig på och det är skitjobbigt. Det här måste jag jobba med massor framöver, för den här typen av event hoppas jag få delta på mycket mer framöver.

Blogg och fotografering
Jag kommer inte att nischa min blogg då jag inte är en heltidsbloggare, utan jag kommer fortsätta i samma stil som nu, men jag ska försöka få bättre bilder, mer enhetlighet och bättre teknik i mina bilder. Jag kommer att fortsätta kämpa för att ta mig tid att kommentera hos andra bloggare då jag tycker att uppskattning är viktig. Jag vill att min blogg ska växa mycket mer och jag hoppas att karma står på min sida.

Feng Shui
Ja, nu ska jag inte bli religiös när det gäller detta, men jag ska rensa och sälja. Mycket saker samlar damm i våra skåp och lådor så jag ska ta mig tid att sälja, rensa och skänka bort massor med kläder och prylar. Det kommer nog att vara lite sorgligt att “kill my darlings” men jag vet att jag kommer må så bra efteråt!

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  31 december, 2016

  Vilka bra visioner för 2017! Jag hänger gärna på för äventyr i skogen eller annat. Och ja, jag hänger gärna med dig bara för att du är du. Jag upplever dig som en omtänksam, varm och generös person! Vem vill inte hänga med en sån, liksom!

  Vi har rensat en hel del under hösten här hemma också och det är så skönt! Man känner sig flera kilo lättare av bara det :-)

  Gott nytt år vännen! Vi hörs på andra sidan!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   1 januari, 2017

   TACK, från djupet av mitt hjärta. Du anar inte hur dina ord värmde <3.
   Självklart ska vi boka in äventyr tillsammans!!
   KRAM

   • Svara

    Lena - gott för själen

    1 januari, 2017

    <3

 2. Svara

  Maria Björkman

  1 januari, 2017

  God fortsättning, Ulrica! Gillar ditt resonemang om visioner framåt istället för löften och höga ambitioner. Jag resonerar ungefär som du, vilket jag skrev om i mitt nyårsinlägg härom dagen. Tycker dina visioner ser både spännande och realistiska ut. Hoppas du får det superfint i Åre!

 3. Svara

  Wilda

  3 januari, 2017

  Vilka fina mål! Jag känner igen mig så väl i dina tankar och hur självkänslan kan svikta. Jag hoppas att jag när jag börjar tjäna pengar också kan följa med på events och träna på att vara en i gänget. Hoppas att ni får fina dagar! Och jättefina ambitioner som jag tror på. Kram på dig!

 4. Svara

  Sandra Nicole

  3 januari, 2017

  Så bra och viktiga mål du satt! Önskar jag kunde joina er i Åre och då hade vi kunnat hänga :) Men får joina InoS en annan gång. Heja dig och målen!

 5. Svara

  Sandras Matkrypin

  4 januari, 2017

  Det låter som bra mål och ett sunt förhållningssätt till livet. Jag följer gärna med och ser hur året går. Spännande!

 6. Svara

  Nina - Min Klockaregård

  4 januari, 2017

  Avundsjuk på Åre-trippen. Det kommer bli toppen.
  Lycka till med dina mål för 2017!

LEAVE A COMMENT