Vill önska en trevlig påskhelg

Jag vill bara hoppa in här och önska alla mina fina läsare en riktigt trevlig påskhelg, var du än är och vad du än gör.

Vi har den enorma förmånen att i år igen blivit inbjudna till Emilia och Henrik i deras underbara lantliga hem så om några timmar susar vi iväg och njuter av ett skönt påskknytis. Vårt bidrag blev sill, och självklart då Enköpings-sillen med smak av pepparrot, samt en spenat- och fetaostpaj. Även om det inte ser så mycket ut så kommer alla andra med sina bidrag också så det lär bli en hejdundrande dag.

I morgon firar vi påsk hos mina föräldrar och att komma hem är alltid det bästa som finns, så mer om det i morgon :-)

Jag har satt all min viljestyrka till att gå i mål efter min magsäcksoperation som jag gjorde för exakt 5 år sedan, och har inte ätit det minsta onödigt eller onyttigt de senaste veckorna och det känns så bra att komma på spåret igen, och mycket förvånande så har det inte varit svårt alls att stå emot alla enorma påskägg med godis som stått överallt de senaste dagarna. Idag och i morgon har jag dock valt att låta matdagboken få vila då min resa inte alls handlar om att gå på diet, ha förbud eller att återigen göra min vikt till något ångestfyllt, utan jag ska leva på ett sunt sätt i resten av mitt liv. Så.. i morgon ska jag hjälpa min älskling att äta lite av hans enorma påskägg han fick från sin kund :-)

Varma kramar till er alla!