Vilken konstig lördag

151025_hus30_kortspel_DSCF1971

 

151025_hus30_kortspel_DSCF1973

Vilken fullspäckad och konstig lördag vi hade igår :-)

Strax före lunch kom Denise och Adam.. Adam med målarsaker och Denise med skolböcker. När lunchen var uppäten så kastade sig Adam upp i sovrummet med målarpenseln och jag hjälpte Denise att komma igång lite med sin engelska-uppsats. Hon håller på att läsa in högskolekompetens så det står några kurser på agendan i höst och vinter. Heja heja!!

På eftermiddagen åkte jag och tränade på gymmet. Abba dance fusion stod det som beskrivning, men det var ett regelrätt Friskis-medelpass med “icke-original-Abba-låtar”.. så jag fick 75 minuters träning men med en liten besvikelse. Jag hade velat dansa mer.

När jag kom hem hade Stefan, Anna och pojkarna kommit för att fika. Mysigt. Efter fikat landade vi alla i soffhörnet och efter ett tag började det kurra i magen och vi började se om vi kunde boka bord och gå ut och käka på kvällen… men se, det gick inte.. vi ringde nog till 7-8 restauranger i stan och alla var fullbokade. Roligt för staden, men inte för oss.. men vi slängde fram lite drickbart från förrådet, beställde hem pizza och spelade sedan kort resten av kvällen.

En riktigt trevlig, oplanerad och skön lördag!